Rabla, din nou suplimentata, cu 30.000 de vouchere

Programul ‘Rabla’ ar putea fi suplimentat din nou, chiar in sedinta de Guvern de miercurea viitoare, dupa alte doua operatiuni de acest fel, fiecare a cate 50.000 de vouchere, de data aceasta numarul lor nedepasind 30.000.

Anuntul a fost facut de Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor, in conferinta de presa de marti. ‘Saptamana viitoare, probabil, vom discuta o noua suplimentare de tichete valorice pentru Programul Rabla. Conditiile de acordare a acestora raman neschimbate’, a precizat Borbely. Valoarea unui tichet este de 3.800 lei.

Pana in prezent, au fost epuizate toate cele 160.000 de vouchere alocate si au fost achizitionate 22.000 de autovehicule noi, dintre care mai mult de jumatate sunt din productie autohtona.

Prin aceasta noua suplimentare a Programului ‘Rabla’, numarul total de tichete eliberate a ajuns la 160.000, echivalentul a 608 milioane de lei.

Din estimarile ministrului Mediului si Padurilor, pana la sfarsitul anului se vor vinde aproximativ 55.000 de autoturisme noi.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.