Raport CSR 2016 DKV Euro Service

Grupul DKV MOBILITY SERVICES cu sediul în  Ratingen a prezentat astăzi cel de-al doilea raport de sustenabilitate. Acesta oferă cititorului o prezentare generală transparentă a activităţilor sustenabile ale furnizorului de servicii de mobilitate şi acoperă activităţi din domeniile piaţă, mediu, angajaţi şi societate. Raportul poate fi descărcat de pe site-ul companiei.

“Deşi grupul DKV a angajat cu 7,9% mai mulţi oameni în 2016 în comparaţie cu anul precedent, emisiile de CO2 înregistrate în  sediul prinicpal au crescut cu doar 1% comparativ cu anul precedent”, a declarat Linda Saal, manager CSR. În traficul de birou (maşini de serviciu, călătorii de afaceri), utilizarea consistentă a cardului de compensare pentru emisiile de CO2, DKV CARD CLIMATE, de către toţi angajaţii companiei cu maşină de serviciu şi o reducere semnificativă a călătoriilor de afaceri efectuate cu avionul  au condus la reducerea emisiilor de CO2 cu 30% faţă de anul anterior (2015).

Pregătiri pentru certificarea  ISO 14001

În acelaşi timp, DKV se pregăteşte pentru certificare ISO 14001, standardul internaţional pentru managementul mediului înconjurător. Nu doar clienţii noştri sunt singurii care doresc să ştie cum se prezintă DKV atunci când vine vorba de problema sustenabilităţii. Certificarea de mediu la standarde precum ISO 14001 devine din ce în ce mai importantă în cadrul licitațiilor externe. În prezent, auditul va acoperi în mod sistematic procesele relevante în materie de taxe de drum, combustibil și servicii pentru vehicule. Un prim audit, în colaborare cu TÜV Rheinland, este planificat pentru sfârșitul lunii octombrie. Se așteaptă ca certificarea să urmeze până la sfârșitul lunii noiembrie.

Obiective ambiţioase până în 2020

Grupul DKV dorește să reducă  emisiile totale de CO2 până  în anul 2020  cu aproximativ 10%  față de 2015. În acest scop, compania va utiliza produse care sunt, pe de-o parte, reciclabile și, pe de altă parte, vor reduce rutele de transport. Acestea includ, de exemplu, dispozitivul DKV BOX EUROPE, care va fi utilizat pe termen mediu pentru a calcula toate tranzacţiile cu taxele de drum, de tunel și de pod în Europa. Nu va mai fi nevoie să fie înlocuit  atunci când se adaugă alte țări, şi funcționează  fără fir. Grupul DKV ar dori, de asemenea, să-și extindă portofoliul de electromobilitate.

Informații suplimentare privind activitățile de sustenabilitate ale Grupului DKV MOBILITY SERVICES pot fi accesate la  adresa www.dkv-euroservice.com

Despre DKV Euro Service

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 65.500 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o gamă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

DKV este parte a grupului DKV MOBILITY SERVICES Group care operează cu o echipă formată din aproximativ 900 de persoane. În 2016, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 6,3 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări. În prezent, peste 2,7 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 140.000 de clienţi. În 2017, DKV Card a fost numit pentru a 13-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.