RAR prezintă la SAB 2018 cele mai noi sisteme folosite în testele de omologare

Registrul Auto Român (RAR) va fi reprezentat și anul acesta la Salonul Auto București & Accesorii (SAB) care are loc la Romexpo în perioada 11-21 octombrie.

sursă foto: SAB 2018

La conferința de presă de deschidere a SAB, Directorul Tehnic al RAR, Cristian Bucur, va aborda o tematică dezbătută intens de media în ultima vreme – „Dieselstory: impactul proiecțiilor europene pe piața românească”.

Inginerii RAR îi vor invita apoi pe vizitatori la standul din incinta Romexpo, unde este expus un autovehicul echipat cu cele mai performante sisteme folosite în testele de omologare.

Astfel, veți putea afla detalii despre:

  • un sistem de tip „roata a cincea” (achiziție date fără contact cu solul) destinat măsurării distanțelor de frânare, viteză și accelerație. Echipamentul este folosit la încercările de omologare frână, direcție, sistem de control al stabilității.
  • un „traductor de cursă a suspensiei” care măsoară în regim dinamic asieta vehiculului (distanța între caroserie și roată).
  • un volan dinamometric care măsoară efortul la comanda direcției și unghiul de rotire, echipament care se folosește la încercările de omologare a sistemului de direcție.
  • un sistem de măsurare, utilizat în încercările de omologare pentru determinarea zgomotului exterior al autovehiculului.

Standul Registrului Auto Român se află Pavilionul B2 de la Romexpo.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.