RATB începe reabilitarea căii de rulare la terminalul Sf. Gheorghe

Regia Autonomă de Transport București (RATB) începe în data de 1 august lucrările de reabilitare a căii de rulare din zona terminalului Sfântul Gheorghe.
Imagine: Jean-Mihai Pâlșu
Încă din 23 iunie a fost mutat terminalul liniilor 16 şi 21 de la Sf. Gheorghe la „Piața Sfânta Vineri”, conform avizului Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului Bucureşti.
RATB estimează că lucrările vor fi finalizate până la jumătatea lunii august. Ulterior, în urma monitorizării fluxurilor de călători de pe liniile menționate și de pe alte linii adiacente zonei, RATB va propune Comisiei Tehnice de Circulație revenirea acestor linii la terminalul Sf. Gheorghe.
Totodată, RATB solicită Poliției să aplice măsuri legale și ferme împotriva șoferilor care își lasă autovehiculele în apropierea liniilor de tramvai și blochează astfel circulația liniilor 16 și 21 în această zonă.
Mutarea terminalului liniilor 16 și 21 la Piața Sf. Vineri a avut în vedere, printre alte rațiuni, eliminarea deselor blocări ale tramvaielor în zona Sf. Gheorghe de către autoturisme parcate neregulamentar, precum și crearea unei legături directe cu linii de tramvai între Calea Moșilor și Piața Sf. Vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.