RATB oferă gratuit bilete la teatru, circ și cursuri de limbi străine

ratb-trafic-masini-tramvai-32-foto-jean-mihai-palsu-550x366RATB le oferă abonaților fideli surpriza de a putea călători și în lumea culturală bucureșteană, dacă vor participa la o tragere la sorți pentru invitații la teatrele și Circul Globus, aflate în administrarea Primăriei Capitalei, dar și la cursuri gratuite de limbi străine.
Astfel, deținătorii de abonamente lunare nominale se pot înscrie pe site-ul RATB la tragerea la sorți ce va avea loc în luna ianuarie 2017, în urma căreia vor putea primi o invitație pentru două persoane la un spectacol de teatru, circ sau la cursuri gratuite de limbi străine.
Va fi o primă tragere la sorți, urmată și de altele. La cea din ianuarie vor fi puse în joc 1.000 de locuri la spectacole la teatru, circ, precum și cursuri gratuite de limbă germană pentru adulți și copii (oferite de Casa de cultură Friedrich Schiller).
Pentru a câștiga o astfel de invitație, deținătorul unui card ACTIV nominal, încărcat cu abonament lunar, trebuie să acceseze site-ul nostru www.ratb.ro, la adresa de internet https://ratb.ro/inscrie_cultural.php și să completeze, până la 24 decembrie 2016, ora 24.00, datele necesare pentru inscriere.
Instituțiile de cultură partenere și datele de contact ale acestora pot fi gasite la adresa web https://ratb.ro/inscrie_ipcil.php. “Astfel, publicul va găsi într-un singur loc, accesând site-ul RATB, întreaga ofertă culturală bucureșteană ale instituțiilor de interes local”, precizează RATB.
Acțiunea are loc în baza unui parteneriat încheiat între Regia Autonomă de Transport București (RATB) și Primăria Capitalei și are ca scop creşterea interesului cetăţenilor Capitalei pentru actele de cultură oferite de municipalitate şi, totodată, fidelizarea deținătorilor de abonamente RATB.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.