Recomandari rutiere pentru concertul lui Eros Ramazzotti

 

Brigada Rutiera Bucuresti recomanda conducatorilor auto sa evite sambata, intre orele 17:00 – 23:00, zona Stadionului de rugby Arcul de Triumf, unde va avea loc concertul lui Eros Ramazzotti, iar celor care vor veni la spectacol – sa lase masina acasa si sa apeleze la mijloacele de transport in comun.

“Intrucat estimam ca traficul rutier va fi aglomerat, recomandam conducatorilor auto sa evite deplasarea in zona Manastirii Casin, Bd. Marasti, Piata Montreal pana la intersectia Bd. Maresal Averescu si Str. Alexandru Constantinescu, de la Arcul de Triumf pana la Piata Domenii”, se arata intr-un comunicat al BRP.

Cum in zona Manastirii Casin nu exista locuri de parcare disponibile, este de preferat ca spectatorii sa nu vina cu masina la concert, ci sa opteze pentru mijloacele de transport public. Daca, totusi, tin neaparat sa isi ia masina personala, trebuie sa evite patrunderea in perimetrul apropiat complexului sportiv Iolanda Balas Soter si sa opteze pentru locuri de parcare indepartate, unde nu este impiedicata circulatia celorlalti participanti la trafic.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.