Renault Group Capital Market Day

Renault Group va organiza, în 8 noiembrie 2022, evenimentul Capital Market Day, în cadrul căruia va fi prezentat stadiul de implementare al planului strategic Renaulution.

O conferință de presă va avea loc la Paris și va fi transmisă prin live streaming pe website-ul Grupului: group.renault.com. 

Cu această ocazie, Luca de Meo, CEO Renault Group și Thierry Piéton, CFO Renault Group, vor prezenta o actualizare a strategiei Grupului și a obiectivelor financiare pe termen mediu ale planului strategic Renaulution.

Despre Renault Group 

Renault Group se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având  o expertiză unică în domeniul electrificării și beneficiind de alianța sa cu Nissan și Mitsubishi Motors, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor 5 mărci ale sale – Renault – Dacia – LADA – Alpine și Mobilize – și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare. Prezent în peste 130 de țări și având peste 170 000 de salariați, Grupul a vândut 2,9 milioane de vehicule în 2020. Obiectivul său este cel al unei mobilități care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite precum și a unei noi game de vehicule competitive, echilibrate și electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, Renault Group are ambiția de a ajunge la emisii zero de CO2 în Europa în 2040. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.