Renault, partener oficial la “Prima Evadare”

Renault a susținut și anul acesta competiția Prima Evadare, cel mai mare eveniment de ciclism cross-country din Romania. Astfel, Renault a fost prezent la startul competiției, duminică21 mai, cu cele mai noi modele ale sale.

Prezentat în avanpremiera în România, Noul Koleos a deschis coloana de cicliști, iar Renault ZOE cu autonomie de 400Km NEDC– modelul mărcii 100% electric – i-a așteptat pe concurenții care au dorit să își încarce telefoanele mobile la finalul cursei în zona de lounge Renault.

Renault susține acest eveniment, în calitate de partener auto principal, pentru al doilea an consecutiv, promovând un demers de mo bilizare pentru sport, mișcare în aer liber și evadarea din cotidian. Competiția este organizată de Clubul NoMad Multisport şi se desfășoară între București și Snagov, pe un circuit îmbunătățit, ce combină traseu prin păduri și drum nepavat, pe o distanță de 55 de km. An de an este maratonul cu cel mai mare număr de participanți, depășindu-și propriul record la fiecare nouă ediție.

„Ne bucuram să susținem pentru al doilea an consecutiv această competiție, lucru care ne permite să construim o imagine de marcă orientată spre mișcare și un stil de viață sănătos, care corespunde viziunii Renault – Passion for Life! Sperăm să atragem alături de noi cât mai mulți participanți care își doresc să evadeze din rutina cotidiană şi să îi inspirăm să își trăiască pasiunea”, a declarat Elena Apostol, Șef Departament Comunicare Renault.

Toți participanții au putut beneficia de Velo Service powered by Renault, un serviciu de suport tehnic, disponibil de la momentul preluării kit-ului de concurs, până la start şi pe tot parcursul competiției. Renault a avut pregătită o echipă de 16 mecanici care au oferi t asistență gratuită celor care au avut nevoie de o ultimă verificare sau care au întâmpinat diverse probleme pe traseu (verificare presiune în roți; verificare amortizoare; reglaj furcă, frâne, schimbătoare și înlocuire roți în caz de pană).

Velo Service a avut şi o componentă mobilă, sub forma a 4 vehicule de asistenta – Renault Kadjar şi Renault Master, echipate corespunzător, care s-au deplasat pe întregul traseu şi au ajutat concurenții să rezolve rapid orice problemă de ordin tehnic.

Momentele importante ale cursei au fost transmise live pe canalele de Social Media ale mărcii Renault şi sport.ro, astfel încât cei care au susținut cicliștii sau nu au putut ajunge duminică la eveniment au fost la curent cu evoluția favoriților lor.

Peste 100 de angajați ai Grupului Renault au participat la Prima Evadare ca echipă de companie. Este cea mai mare echipă de companie înregistrată în toate edițiile de pana acum şi este o dovada a implicării susținute a mărcii în direcția promovării sportului de masa atât în extern, cât şi în rândul propriilor angajați.

Renault este în permanență preocupat de inovație și dezvoltarea unor motorizări bazate pe un downsizing de ultimă generaţie, care permite un consum redus de combustibil și păstrează în același timp un nivel excelent de performanţe tehnice şi confort în utilizare. Performanțele deosebite în această direcție se datorează noii game de vehicule, dar și succesului motorizării Energy ce reduce consumul de carburant şi emisiile de CO2, păstrând fiabilitatea, calitatea şi durabilitatea modele din gama Renault.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.