Renault Trucks T și T High Evolution sunt aici!

Renault Trucks își prezintă noile modelele T și T High Evolution în cadrul jocului Euro Truck Simulator 2. Începând de astăzi, 6 aprilie, te poți urca la volanul Renault Trucks T și T High 2021, poți testa noua ergonomie a cabinei șoferului și poți aprecia confortul camionului în zone urbane, pe drumuri regionale sau pe autostradă.

Pentru aceasta, tot ce trebuie să faci este să te loghezi pe jocul PC Euro Truck Simulator 2 apreciat de peste 9 milioane de jucători din întreaga lume și să-ți împărtășești experiențele de conducere cu alți jucători, urmărind hashtag-ul #renaulttrucksevolution pe rețelele sociale.

În această seară de 6 aprilie la ora 19:00, SCS Software va găzdui, pe contul Twitch un drive-test cu modelul Renault Trucks T 2021 și o întâlnire în direct cu Paul Daintree, Director de Design la Renault Trucks.

NOU! Concurs internațional de design în cadrul jocului

Renault Trucks organizează un concurs de design în cadrul jocului Euro Truck Simulator 2. Jucătorii sunt invitați să-și proiecteze propriul camion Renault Trucks T High Evolution, folosind configuratorul din joc. Cel mai bun design va fi selectat de către echipa de design a Renault Trucks Design și va fi prezentat, în câteva săptămâni, pe un camion real.

Pentru mai multe informații, filme, fotografii și înscriere în concurs: https://tckevolution.renault-trucks.com/en

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.