Reparatii extinse la strazi

Primaria Municipiului Bucuresti va incepe, prin Administratia Strazilor, un program de reparatii extinse in Piata Unirii.

Lucrarile vor debuta in a doua parte a lunii aprilie si se vor desfasura pe parcursul a maximum o luna, in conditiile in care se va lucra in mod special pe parcursul noptii. In prezent, constructorii acopera gropile accidentale, aparute in carosabil din cauza vremii nefavorabile, in regim de urgenta si in conditii de iarna.

Pentru anul acesta, sunt programate sa intre in reparatii extinse arterele din urmatoarele zone: Vacaresti (intre Tineretului si Piata Sudului), Baba Novac, Dudesti Pantelimon, George Constantinescu, Morarilor, Matei Voievod, Magura Vulturilor, Mosilor (intre Sf Vineri si Baratiei) si Pierre de Coubertin. Lucrarile au demarat deja pe urmatoarele artere: Iuliu Maniu (de la Valea Cascadelor, pana la limita ASB), Pipera (intre Barbu Vacarescu si Nicolae Caranfil), Piata Eroii Revolutiei si Marasesti.

Gropi astupate noaptea in Sectorul 2

Primaria Sectorului 2 ii atentioneaza pe conducatorii auto sa circule cu atentie, in cursul urmatoarelor nopti, pe strazile din cartierele Vatra Luminoasa si Tei, unde se efectueaza lucrari de reparatii a carosabilului. Primarul Neculai Ontanu a decis ca toate lucrarile de astupare a gropilor din carosabil sa se execute cu precadere noaptea, intre orele 21.00 – 06.00, de catre angajatii Administratiei Domeniului Public, astfel incat sa nu se creeze ambuteiaje. Strazile din cartierul Vatra Luminoasa pe care se va turna mixtura asfaltica sunt: Herta, Cernauti, Pescarusului, Carei, intersectia Cernauti cu Bd. Chisinau. In cartierul Tei se lucreaza in intersectiile Ramuri Tei cu Titeica, Ramuri Tei cu Grigore Moisil si Ramuri Tei cu Tuzla. In perioada urmatoare, vor continua lucrarile de reparatii pe timpul noptii si pe alte strazi din Sectorul 2.

Magda SEVERIN

Foto: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.