Restricţii auto la pasajul Olteniţa, pentru montarea tablierului metalic

Circulația rutieră se închide, timp de două nopţi în zona pasajului Olteniţa, pentru montarea tablierului metalic, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Astfel, restricţiile auto vor avea loc în intervalul 20 – 22 iunie, între orele 22:00 – 5:00, pe sensul de deplasare DNCB – DN4 (Popeşti Leordeni/Bucureşti).

Lucrările de montare a tablierului metalic fac parte din contractul de „Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucureşti Sud între A2, km. 23+600 şi A1, km. 55+520 – Lot 1: Amenajare nod rutier DNCB – DN4 (Olteniţa) km. 29+500 – km. 33+190″.

„Semnalizarea lucrărilor care se execută pe drumurile publice este obligatorie, potrivit actelor normative în vigoare, precizează compania de drumuri. Această operaţiune este însoţită pe timpul nopţii de lămpi cu lumină galbenă intermitentă sau în cascadă şi se efectuează de antreprenor, cu avizul poliţiei rutiere, în aşa fel încât să se asigure deplasarea în siguranţă a tuturor participanţilor la trafic, conform reglementărilor în vigoare. La finalizarea lucrărilor, antreprenorul are obligaţia să demonteze semnalizarea rutieră temporară de pe sectorul de drum afectat de lucrări şi să aducă semnalizarea la starea iniţială”, precizează CNAIR. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.