Restricții în Ungaria pentru toate autovehiculele mai mari de 7,5 t

În perioada 24 decembrie ora 23.00 (ora României) – 26 decembrie ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Se estimeaza ca, din cauza acestei situatii, se vor forma blocaje in punctele de trecere a frontierei Romano-Ungare.

“Ii sfatuim pe transportatorii rutieri sa tina cont de aceasta situatie, atunci cand isi programeaza cursele externe. In perioada de valabilitate a acestor restrictii, CNAIR va continua sa isi desfasoare activitatea in parametrii normali, iar la ridicarea restrictiilor va asigura o capacitate sporita pentru reducerea timpilor de asteptare in frontiera”, se arată în comunicatul CNAIR transmis redacției.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.