Restricții pe DN65 la Slatina

asfaltari-plombari-lucrari-cnadnr-restrictii 1CNAIR și Poliția rutieră au instituit restricții la Slatina pe DN65- E574, la podul de peste râul Olt, unde se circulă pe o singură bandă, alternativ, toată săptămâna aceasta și săptămâna viitoare, până în data de 10 aprilie.

Se efectuează lucrarea ”Reparare a defecţiunii în placa podului peste râul Olt, în municipiul Slatina”, ceea ce presupune restricţionarea circulaţiei pe un singur sens, pe DN65- E574, respectiv Craiova – Piteşti.

În weekend-ul trecut a fost interzisă circulaţia tuturor vehiculelor pe pod, pentru turnarea betonului special în placa podului.

Mașinile au folosit  ruta ocolitoare DJ 546 – Slatina(Catedrală) – Teslui – Moşteni – DN 64 Strejeşti – Pleşoiu – DJ 677(Salcia) – DN65, dar o pot face și în zilele următoare, deoarece traficul este restricționat

Circulaţia a fost reluată pe podul de peste râul Olt, pe un singur sens (Craiova – Piteşti) până la finalizarea lucrării (10.04.2017).

Centrul #infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia în această perioadă va fi dirijată prin semafoare electrice montate la extremităţile podului

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.