Restricții pe DN76 la Brănișca

În perioada 23 mai – 1 iulie se va închide circulația rutieră pentru perioade de 30 de minute la intervale de 2 ore pe DN 76, sectorul de drum cuprins între km 4+135 – km 4+240 (în apropierea localității Brănișca, județul Hunedoara) și pe breteaua 4 de intrare a Autostrăzii A1 Deva – Orăștie.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

“Închiderea temporară a circulației este necesară  în vederea execuției lucrărilor de amenajare a pasajelor supraterane ale lotului 4 al autostrăzii Lugoj – Deva”, informează marți CNAIR.

Închiderea traficului va fi semnalizată cu bariere iar circulația alternativă va fi dirijată de piloți de trafic, la capetele sectoarelor de drum.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FBhttps://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR S.A.

Attachments area

Click here to Reply or Forward

2.28 GB (15%) of 15 GB used

Manage

Program Policies

Powered by

Google

Last account activity: 22 minutes ago

Details

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.