Restricții pentru camioane, de 1 Mai, în Ungaria

Imagine: Jean-Mihai Pâlșu
Imagine: Jean-Mihai Pâlșu

Circulația camioanelor de peste 7,5 tone este interzisă în Ungaria începând din 29 aprilie, ora 22:00, până pe 1 Mai, ora 22:00, cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii. 

Astfel, șoferii de camion ai vehiculelor de marfă mai mari de 7,5 tone vor avea obligația să staționeze în parcările special amenajate până la încheierea perioadei de restricție a traficului.

Cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Budapesta: +3613847689, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

Ministerul român al Afacerilor Externe reamintește că poate fi consultată pagina de Internet www.mae.ro , unde este pusă la dispoziția cetățenilor români aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.