Restricții pentru camioane, în Ungaria

Circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este oprită pe teritoriul Ungariei, în perioadele 1 aprilie (ora 23.00) – 2 aprilie (ora 23.00), respectiv 3 aprilie (ora 23.00) – 5 aprilie (ora 23.00), au informat autorităţile de frontieră din țara vecină.

În intervalele vizate, şoferii automarfarelor au obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la reluarea circulației pe drumurile publice din Ungaria.

In vederea dispunerii unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului la reluarea acestuia, Inspectoratele Teritoriale al Poliţiei de Frontieră Oradea și Sighetu Marmației vor fi in contact permanent cu autoritățile de frontieră din Ungaria.

Poliţia de Frontieră Română le recomandă şoferilor de automarfare să tranziteze toate punctelor de frontieră existente la graniţă, în funcție de capacitatea permisă:

• pe raza jud. Satu Mare: Petea;
• pe raza jud. Bihor: Salonta, Borş, Borş II, Valea lui Mihai;
• pe raza jud. Arad: Nădlac, Nadlac II, Turnu, Vărşand;
• pe raza jud. Timiș: Cenad.

De asemenea, există posibilitatea consultării aplicaţiei Trafic on-line secțiunea Autocamioane care este disponibilă pe pagina de internet https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/?vt=2&dt=2, precum și semnalării diferitelor aspecte în legătură cu formalitățile de control la frontieră la numărul de informare 021.9590.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.