Retailerul The Home se alătură Parcului Logistic Logicor Bucharest II

Logicor îşi extinde portofoliul de clienţi din Parcul Logistic Logicor Bucharest II, prin închirierea unui spațiu retailerului online de mobilă și iluminat The Home.

The Home are, în prezent, două magazine fizice în București și Cluj și a semnat cu Logicor un contract de închiriere pentru o suprafață totală de aproximativ 8.000 mp, de unde își va distribui produsele direct către clienţi şi magazine.

Parcul Logistic Logicor Bucharest II reprezintă locația ideală pentru operațiunile de distribuție ale companiei The Home, deoarece are acces direct la autostrada A3, ce leagă zonele din Nordul şi Estul Bucureștiului, precum și centrul orașului și Aeroportul Internațional „Henry Coandă”.

Corina Pascal, cofondator The Home„Suntem într-o continuă expansiune, iar pe fondul creșterii înregistrate anul trecut și extinderii operațiunilor în țările apropiate, mutarea într-un nou depozit logistic a venit ca un pas firesc. Suntem încrezători că acest punct logistic ne va ajuta să optimizăm timpii de aprovizionare și să venim în întâmpinarea clienților noștri cu cele mai bune soluții. Deși traversăm o perioadă fragilă din punct de vedere economic, continuăm să ne dezvoltăm, să extindem gama de produse și să oferim servicii de calitate”.

Mihai Diaconescu
Mihai Diaconescu

Mihai Diaconescu, director Asset Management, Logicor România„The Home este o afacere antreprenorială, tânără și de succes, cu perspective mari pentru viitor, care, la fel ca mulți alți clienți din domeniul comerțului electronic, se confruntă cu o presiune crescută pentru a satisface nevoi logistice din ce în ce mai complexe. În contextul în care continuăm să dezvoltăm facilități premium pentru industria de e-commerce, Parcul Logistic Logicor Bucharest II s-a remarcat drept soluția optimă pentru necesitățile lor și ne bucurăm să le oferim soluții logistice moderne și personalizate care vor susține creșterea lor viitoare”.

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este o dezvoltare sustenabilă și bine amplasată, oferind în prezent clienților o suprafață totală de aproximativ 39.000 mp de spațiu de depozitare de ultimă generație. 

Despre The Home

The Home este un retailer de mobilă, corpuri de iluminat, decorațiuni şi accesorii, fondat în 2014. Compania a devenit unul dintre cei mai importanţi e-commerce din industria home & deco din ţară. Cu o operaţiune care implică peste 90 de angajaţi şi colaboratori, un e-commerce şi 2 showroom-uri cu display-uri inedite, în Bucureşti şi Cluj și un portofoliu de peste 150.000 produse și 200 branduri, The Home îşi propune să devina un reper în materie de amenajări interioare, unde experienţa de shopping oferită, varietatea şi calitatea produselor, cât şi modul pozitiv în care acestea îţi impactează stilul de viaţă sunt transformatoare. 

Despre Logicor

Logicor este unul dintre cei mai mari proprietari și operatori de proprietăți moderne de logistică și distribuție din Europa. La 31 decembrie 2022, compania deținea un portofoliu de 594 de proprietăți premium, cu o suprafață închiriabilă de 13,4 milioane de metri pătrați, situate în piețele cheie de logistică din Europa. Logicor are sediul în Londra și Luxemburg.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.