Rețeaua PENNY se extinde cu un nou magazin: în Ștefăneștii de Jos

Discounterul PENNY își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea unui nou magazin, în Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov. Astfel, rețeaua PENNY ajunge la un număr total de 284 de magazine.

Precizările PENNY:

Magazinul PENNY din Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, sat Ștefăneștii de Jos, nr. 54A, are o suprafață totală de 847.85 m2, patru case de marcat si 14 angajați. Totodată, magazinul dispune de 78 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Design-ul noului magazin PENNY Punct din Ștefăneștii de Jos este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

În plus, noul PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

PENNY Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată foarte clar în șapte piloni cheie: experiență îmbunatațită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată

Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor și la dezvoltarea capacităților logistice. Până la sfârșitul anului 2021 vor fi deschise 300 de magazine, iar în 2029, PENNY își propune să atingă cifra de 600 de magazine.

În materie de logistică, anul acesta retailerul va inaugura cel de-al patrula depozit de la Filiași, județul Dolj. Nu în ultimul rând, pilonul comunicațional „Economisim bani, nu dragoste” și toate elementele identității vizuale PENNY Punct sunt integrate în fiecare nou magazin din rețeaua PENNY.

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 284 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.300 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.