Reziliere pentru taraganarea lucrarii la viaductul Carligu Mic

 

 

CNADNR a reziliat, joi, contractul de refacere a protectiei caii pe viaductul situat pe DN7 km 200,6, la Carligu Mic, judetul Valcea, pentru ca firmele constructoare taraganeaza lucrarile si au blocat, practic, circulatia in zona. In locul lor a venit DRDP Craiova, care, in baza contractului de intretinere multianuala, a inceput, tot joi, operatiunile de refacere provizorie a imbracamintii rutiere si de punere in siguranta a viaductului. Compania spera ca sambata sa se ridice restrictia de tonaj greu instituita saptamana trecuta.

 

\”Antreprenorul Brom Build Corporation SRL Baia Mare – S.C. Zona D SRL Petrosani nu si-a indeplinit obligatiile asumate prin contract. Astfel, comisia care s-a deplasat la amplasamentul lucrarii a constatat numeroase deficiente in respectarea tehnologiei de executie si a proiectului tehnic, precum si intarzieri majore in termenul de punere in functiune a obiectivului\”, anunnta CNADNR. La sfarsitul saptamanii trecute, pe aceasta importanta artera de circulatie din tara s-au format cozi de masini ce se intindeau pe mai multi kilometri, din cauza ca lucratorii actionau intr-o singura tura. In acest ritm, lucrarile au fost mult intarziate.

Joi dimineata, DRDP Craiova a inceput, in baza contractului de intretinere multianuala, operatiunile de refacere provizorie a imbracamintii rutiere si de punere in siguranta a viaductului. \”CNADNR face eforturi pentru a restabili conditiile normale de circulatie in zona pana sambata, 6 august, si de a ridica restrictia de circulatia pentru traficul greu instituita pe DN7, sectorul cuprins intre km 170,7 (intersectia DN7 cu DN67 – limita municipiului Ramnicu Valcea, judetul Valcea) si km 258,2 (intersectia DN7 cu DN1 – Vestem, judetul Sibiu) in zilele de luni pana vineri, intre orele 12,00 – 20,00\”, sustine conducerea CNADNR, care isi cere scuze pentru inconvenientele create.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.