Roviniete falsificate, depistate in vama Siret

Purtatorul de cuvant al IJPF Suceava, Ilie Seritan Poroch, a declarat, joi, 8 octombrie, ca politistii de frontiera suceveni au intocmit dosare penale pentru savarsirea infractiunii de uz de fals pe numele a patru conducatori auto, care au incercat sa iasa din tara prin PTF Siret, avand roviniete falsificate.

La PTF Siret s-au prezentat pentru a iesi din tara patru autocamioane tip platforma, incarcate cu autoturisme marca Dacia Logan, care se deplasau pe ruta Pitesti – Ucraina, transmite Agerpres. La controlul documentelor de calatorie, s-a constatat ca peste rovinietele apartinand altor autoturisme au fost aplicate autocolante pentru autocamioane, ce nu indeplinesc aceleasi conditii de forma si fond ca cele originale. Soferii au declarat ca rovinietele au fost cumparate de conducerea firmei la care lucreaza si le-au fost inmanate la data emiterii lor, fara a avea cunostinta ca sunt falsificate.

Celor patru soferi le-au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals, acte ce au fost prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti in vederea atribuirii numerelor unice.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.