RSS, partener ROADPOL: Calibrarea vitezometrelor de poliție

Suportul pentru siguranța rutieră (RSS), partener ferm ROADPOL și susținător al campaniei ROADPOL Safety Days, a venit în ajutorul poliției cu calibrarea vitezometrelor digitale ale mașinilor de patrulare.

Cu vitezometrele analogice, forțele de poliție din ce în ce mai învechite caută soluții. FOTO: RSS

Acest lucru a fost realizat de laboratorul unic internațional RSS de testare a vitezei, care a calibrat, până acum, nu mai puțin de 30 de vitezometre digitale, în diferite mașini de patrulare ale poliției, marcate și nemarcate, inclusiv 5 motociclete, informează ROADPOL.

Standard

Laboratorul, considerat a fi singurul de acest gen din lume, deține acreditarea ISO 17025 pentru calibrarea vitezometrelor electronice și analogice în orice locație din întreaga lume. Acest lucru face mai ușor pentru forțele de poliție să vină la echipa de laborator, mai degrabă decât să trimită echipamentul, care poate fi costisitor și consumator de timp, susține RSS.

Compania non-profit a lansat anul trecut metoda sa de calibrare digitală, după o creștere a numărului de vehicule noi dotate cu vitezometre digitale. Metoda a fost dezvoltată după ce managerii flotei forțelor de poliție și-au dat seama că nu mai dispun de un mod fiabil de calibrare a vitezometrelor în vehiculele noi de poliție – lucru care este necesar, în special în ceea ce privește evidențierea activităților.

Beneficiari

Poliția South Wales, din Marea Britanie, a fost prima care a beneficiat de serviciul de calibrare digitală RSS. „Datorită noilor afișaje de tip digital, soluția noastră tradițională nu a fost o opțiune. Din câte știam eu, RSS a fost singura companie care a oferit o soluție într-un moment în care eram în momentul dezafectării unui vehicul altfel excelent”, a comentat inspectorul Gareth Morgan de la unitatea de poliție Western Roads Police South Wales Police.

„A fost o plăcere lucrează cu atât de multe forțe de poliție, oferindu-le asigurarea că vehiculul lor rămâne în starea sa de stoc, și pot folosi vitezometrul pentru a face măsurători precise de viteză”, a declarat Steve Callaghan, Manager al RSS International Speed ​​Test Laboratory.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.