Sameday, noul chiriaș Globalworth

Compania de curierat Sameday este noul chiriaș al Globalworth Square, cea mai tehnologizată clădire din portofoliul Globalworth, contractul a fost semnat pentru 5 ani de zile și o suprafață de 4.259,04 de metri pătrați.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Cu acest nou proiect, localizat în mijlocul Globalworth District, cea mai mare comunitate de business din București, Globalworth setează noi standarde în materie de responsabilitate, well-being, sustenabilitate și costuri reduse pentru ocupanți. Globalworth Square a obținut acreditarea BREEAM Outstanding cu un scor de 99%, plasând clădirea pe primul loc în România și pe locul 3 mondial. Ea folosește un sistem geotermal amplasat sub fundația de tip radier, capabil să reducă considerabil costurile de răcire și încălzire ale întregii clădiri. Dat fiind că tehnologia joacă un rol central în biroul viitorului, rol puternic accelerat de pandemie, Globalworth Square vine cu o serie de inovații inedite. Este una dintre puținele clădiri producătoare de energie din România, o parte importantă a consumului de energie fiind asigurată de acoperișul fotovoltaic. Atingerea suprafețelor este limitată prin implementarea unor soluții touchless cu senzor IR în toate facilitățile sanitare, iar accesul în clădire și în spațiile de birouri se va face prin tehnologii Bluetooth și NFC

Aceste caracteristici au convins echipa Sameday să-și desfășoare activitatea administrativă la etajele clădirii de birouri avansate din punct de vedere tehnologic. Aici, compania va continua să se dezvolte și să-și îmbunătățească acoperirea și portofoliul de servicii.

Ema Iftimie

Ema Iftimie, head of Leasing & Customer Care, Globalworth: Suntem onorați să urăm bun venit echipei Sameday în comunitatea noastră Globalworth. Punem tehnologia pe primul loc și o folosim pentru a eficientiza experiența chiriașilor noștri. Sameday este, de asemenea, un brand care investește în tehnologie pentru a construi un model de business ușor adaptabil la condițiile pieței și pentru a răspunde rapid nevoilor clienților. Suntem siguri că Globalworth Square și întreaga comunitate Globalworth vor ajuta la consolidarea poziției brandului pe piață”. 

Lucian Baltaru

Lucian Baltaru, chief executive officer, Sameday: „Decizia de a ne alătura comunității Globalworth a fost rezultatul unei analize aprofundate, care s-a axat pe accesibilitatea, confortul și bunăstarea echipei noastre, precum și pe costul de ocupare. În Sameday avem un nucleu tehnologic pe care îl folosim pentru a deschide noi oportunități pentru colegii și partenerii noștri. Îmbrățișăm inovația și căutăm mereu soluții prietenoase cu mediul pentru piața de livrare și viețile noastre. Având în vedere valorile pe care le împărtășim, a fost firesc să alegem Globalworth pentru activitățile noastre administrative”.

În Globalworth Square se obține o calitate maximă a aerului, deoarece unitățile de tratare a aerului sunt echipate atât cu umidificare încorporată, cât și cu dezinfecție inovatoare a aerului, asigurând introducerea aerului proaspăt fără germeni la umiditate optimă.

O altă inovație constă în sistemul de răcire al clădirii, compus din pompa de căldură, chillere cu freon ecologic R1234ze și depozit de gheață, proiectat pentru a genera un consum energetic redus. Implementarea soluției de depozit de gheață este unică în acest moment pentru o clădire de birouri de clasa A în România

Localizat în partea de nord a orașului București, Globalworth Square este o clădire de clasă A cu o suprafață închiriabilă totală de 29.000 mp, repartizată pe 3 nivele subterane, parter și 15 etaje superioare, plus 1 nivel tech, cu un plan tipic generos de 2.130 mp.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.1 miliarde de euro, la 30 iunie 2021. Aproximativ 95,1% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.globalworth.com.

Sameday este compania care oferă o gamă completă de servicii de curierat și operează cea mai extinsă rețea de automate de livrare din Europa de Sud-Est. Adunând peste 14 ani de experiență pe piața din România, Sameday a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani, numărându-se, în prezent, printre principalii jucători din segmentul său de piață. Cu o echipă de peste 4.500 de angajați și parteneri, compania este prezentă în România și în Ungaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 2.700 de lockere easybox. Sameday își propune să reinventeze experiența de livrare prin utilizarea tehnologiei, care îi permite să creeze o infrastructură de livrare și servicii care deschid noi oportunități de creștere pentru partenerii și angajații săi. 

Pentru mai multe informații, accesați https://sameday.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.