SAP eficientizează transportul european, prin integrarea InstaFreight

SAP, lider global în transformare digitală, anunță integrarea serviciilor startup-ului german de transport InstaFreight în cadrul rețelei SAP Logistics Business Network pentru a le oferi clienților o gestionare rapidă și eficientă a transporturilor rutiere în Europa. Utilizatorii rețelei SAP Logistics Business Network vor avea, astfel, acces la peste 12.000 de companii europene de transport.

Prin utilizarea proceselor digitale, expeditorii pot reduce complexitatea în gestionarea relațiilor cu furnizorii de servicii de transport, iar transportatorii își pot reduce efortul administrativ, ambele părți având de câștigat în această perioadă dificilă la nivel mondial.

„Prin colaborarea cu InstaFreight, clienții SAP au acces la o vastă rețea de camioane pentru transport rutier la cerere, rețea aflată într-o continuă creștere. Acest lucru se pliază perfect pe viziunea noastră pentru SAP Logistics Business Network, aceea de a oferi companiilor posibilitatea de a lucra împreună pentru a obține costuri reduse și servicii de transport mai bune, mai eficiente”, a declarat Franz Hero, Head of Digital Supply Chain în cadrul SAP.

Cu o rețea digitală de transportatori de camioane, companiile își pot extinde acoperirea și fiabilitatea prin reducerea complexității în cazul expeditorilor și minimizarea eforturile administrative pentru transportatori. Integrarea permite utilizatorilor SAP Logistic Business Network să acceseze sarcinile administrative automate și ofertele instantanee ale InstaFreight, economisind timp și gestionând mai bine costurile ofertelor competitive din toată Europa. Astfel, cu un singur contract, prin intermediul InstaFreight, utilizatorii rețelei SAP Logistics Business Network vor avea acces la peste 12.000 de companii de transport.   

„Prin procesele digitalizate end-to-end, care permit transparență maximă, clienții noștri pot economisi timp și bani. Totodată, colaborând cu SAP, lider de piață în soluții software digitale pentru afaceri, continuăm să ridicăm standardele industriei prin inovație”, a spus Philipp Ortwein, co-fondator și Managing Director InstaFreight. 

SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. În prezent, compania are peste 437.000 de clienți în 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuind la simplificarea proceselor de business și oferind platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 77% dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP. 

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 17 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizațiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.

În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a peste 714 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.