Saptamana accidentelor grave de circulatie

 

Atentie, soferi! In aceasta saptamana, au avut loc, zilnic, foarte multe accidente grave de circulatie, joi producandu-se 25 de astfel de evenimente nedorite, cu 5 morti si 23 de raniti grav, dupa ce, in primele trei zile, s-au inregistrat nu mai putin de 77 de accidente soldate cu 9 persoane decedate si cu 78 de raniti.

Dispeceratul Centrului Operational INFOTRAFIC din IGPR anunta ca in cursul zilei de 8 iulie au fost inregistrate 25 de accidente soldate cu 5 morti – in judetele: Bacau, Brasov, Dolj, Hunedoara si Valcea – si 23 de raniti grav.

In 12 cazuri, au fost vinovati conducatorii auto, in 7 situatii – pietonii, in 3 situatii – mopedistii, iar intr-un caz – un carutas. Principalele cauze care au generat aceste evenimente tragice pe sosea au fost traversarea neregulamentara, neatentia in conducere si neacordarea prioritatii.

Reamintim ca luni au avut loc 24 de accidente cu 2 morti si 26 de raniti, marti – 27 de accidente cu 5 persoane decedate si 28 ranite grav, iar miercuri – 26 de astfel de evenimente auto, cu 2 morti si 26 de raniti grav.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.