Schimbări în conducerea Porsche Finance Group România

Porsche Finance Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de finanțare, asigurare, întreținere și mobilitate auto din România, anunță schimbări importante în structura de conducere.

David Gedlička

Astfel, David Gedlicka a preluat, alături de mandatul de CEO, și rolul de CFO, în timp ce Helian Redai, Director of Sales & Marketing Division în ultimii 15 ani în companie, a fost numit Chief Sales Officer (CSO). Noua echipă are ca obiectiv consolidarea poziției de leadership a companiei pe toate segmentele pe care activează.

„Ne pregătim pentru un nou început, în care agilitatea va juca rol cheie în accesarea beneficiilor generate de schimbările din industrie. Suntem convinși că noul format va permite atingerea obiectivelor și continuarea strategiei de digitalizare a serviciilor, pentru o mai bună experiență a utilizatorilor”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

Andrei Constantinescu, cel care a ocupat poziția de CFO, în ultimii 7 ani, a fost cooptat în cadrul Volkswagen Group Retail France S.A.S. 

Andrei Constantinescu

„Mă onorează încrederea grupului din care facem parte în calitatea muncii prestate și pregătirea echipei din România, prin numirea în cadrul echipei Volkswagen Group Retail din Franța. Am implementat cu succes în România mai multe proiecte și am evoluat, grație unei echipe de profesioniști de cel mai înalt nivel”, a declarat Andrei Constantinescu, fost Managing Partner și CFO Porsche Finance Group România.

David Gedlicka, CEO Porsche Finance Group România a preluat de la începutul acestui an atribuțiile din companie ale lui Andrei Constantinescu, din departamentul financiar. David Gedlicka a mai ocupat în trecut, timp de doi ani, poziția de CFO a filialei Porsche Finance Group din Ungaria.

Acesta va fi secondat la conducere de Helian Redai, lider cu experiență de 18 ani în companie, în departamentul de vânzări. Helian Redai a fost numit Chief Sales Officer (CSO) Porsche Finance Group România. În ultimii 15 ani, acesta a fost Director of Sales & Marketing Division. Compania mizează azi pe expertiza celor doi în dezvoltarea de programe axate pe experiența clientului, pentru îmbunătățirea operațiunilor și competitivității.

Helian Redai

„Sunt recunoscător pentru încrederea oferită și bucuros să pot continua și dezvolta din noua poziție proiectele locale, în acord cu strategia grupului. Porsche Finance Group România este unul dintre pionierii segmentului local al finanțărilor auto, cu o prezență in piață de peste 20 ani. Îmi doresc, din noua poziție, să pot contribui decisiv, alături de echipă, la implementarea strategiei globale a grupului pe segmentul mobilității auto. Redefinim mobilitatea și accesul clienților la aceasta. Urmărim asigurarea unei implementări și a unei tranziții cât mai eficiente către noile tendințe din domeniul mobilității auto”, a declarat Helian Redai, CSO al Porsche Finance Group România.

Echipa de management este completată de Radu Manea, devenit director of Sales & Marketing și de Mădălina Tofan, actual director of Fleet Management.

Despre Porsche Finance Group

Porsche Finance Group este furnizorul de soluții complete și eficiente de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piața românească din 1999 și include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility și Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienților săi soluții eficiente și rapide pentru achiziționarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziționare directă, în showroom, finanțare prin leasing sau credit, asigurare pentru mașină, o administrare eficientă a flotelor de mașini, precum și soluții inovatoare de mobilitate.

Porsche Leasing România IFN SA oferă leasing financiar si credit auto pentru persoane fizice și companii. 

Porsche Bank România este prima bancă auto specializată de pe piața românească.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO și RCA. 

Porsche Mobility a fost înființată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, leasing operațional și soluții inovatoare de mobilitate, cum ar fi car-sharing, Abonamentul auto și închiriere.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru mașinile noi și rulate, achiziționate în leasing sau credit prin companiile grupului sau pentru cele achiziționate cu plata în numerar.  

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internațională specializată în servicii de finanțare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experiență în finanțarea și asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.