Schimbări în conducerea CHEP la nivel european

CHEP, lider mondial în soluții pentru supply chain, a anunțat numirea lui Christophe Campe în funcția de Senior Vice-President European Supply Chain. Domnul Campe a ocupat anterior poziţia Vice-President, First Mile Solutions (FMS) & European Key Accounts, care va fi preluată de Candice Herndon, în prezent, Vice President Strategic Marketing pentru Europa.

Christophe Campe – Senior VP, European Supply Chain

FMS cuprinde soluțiile și echipamentele pentru fluxurile de ambalaje inbound, soluţii care includ paleții din plastic de dimensiuni mari și containerele IBC (Pallecon)[1].  

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

„Aceste persoane vor contribui atât cu experiența și cunoaşterea globală în domeniu, cât și cu un angajament profund asumat de a îi ajuta pe clienții noștri să găsească soluții inovatoare pentru aspectele tot mai complexe ale lanțului logistic din întreaga Europă”, a remarcat Michael Pooley, President CHEP Pallets, EMEA.

Christophe Campe va fi responsabil de coordonarea, în condiţii de siguranţă și eficienţă, a operațiunilor din cadrul celor 350 de depozite/ centre de servicii CHEP și de managementul logistic al reţelei CHEP din Europa. S-a alăturat echipei CHEP în 1993, timp în care a creat diverse poziții strategice. A ocupat succesiv funcția de Finance Director pentru Germania, Europa de Nord și de Est și a deținut funcția de Country General Manager în Benelux și Germania înainte de a prelua operațiunile FMS & European Key Accounts.

„Paleții, lăzile și containerele noastre sunt vertebrele invizibile ale lanțului logistic global.  Ne-am perfecţionat și am învățat din activitatea din Supply Chain de pe șase continente, în peste 70 de ani. Dimensiunea și densitatea rețelei noastre arată că putem răspunde rapid la nevoile de schimbare ale clienților noștri. Colaborarea în lanțul logistic este esențială pentru a reduce costuri comune și pentru a crea  un lanţ logistic mai sigur și mai sustenabil. Acest aspect va reprezenta o parte importantă a eforturilor noii mele echipe”.

Candice Herndon s-a alăturat CHEP în 2006. A deținut variate poziţii regionale și globale, în cadrul departamentelor Sales & Marketing, Strategy, Supply Chain Solutions, Sustainability și Regulatory Affairs. Anterior, a lucrat în Accenture, pe zona de consultanță în strategie și managementul afacerilor.

Candice Herndon, VP FMS, Pallecon & EKA

În noua sa funcție, doamna Herndon va fi responsabilă de continuarea integrării și dezvoltarea organizării diviziei FMS şi va coordona echipele Key Accounts Europe și relațiile cu clienții.

„Obiectivele echipelor mele vor fi cel de a înţelege nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri și ale industriei, și de a furniza produse și soluții care ajută la eliminarea deșeurilor, a riscurilor și a costurilor din lanțul logistic. Pe măsură ce clienții noștri se confruntă cu noi provocări și oportunități, CHEP se implică tot mai mult în a le oferi sprijinul pentru lanțuri logistice mai inteligente și mai sustenabile,” a afirmat Candice Herndon.

[1] Timp de peste 30 de ani, CHEP a fost lider mondial în soluțiile de tipul containerelor IBC (Pallecon) pentru produse lichide și uscate din variate  industrii: produse lactate, condimente, uleiuri comestibile, proteine în vrac, produse cosmetice, produse chimice nepericuloase, alimente uscate și ambalaje.

Despre CHEP

CHEP este lider global în furnizarea de soluţii logistice pentru sectoarele bunurilor de larg consum, produse proaspete, băuturi, manufactură şi retail în mai mult de 60 de ţări. CHEP oferă o gamă largă de platforme logistice şi operaţionale, precum şi servicii de suport create pentru a creşte performanţa şi a minimiza riscul, îmbunătăţind sustenabilitatea la nivelul mediului înconjurător. Prin cei peste 12.500 de angajaţi şi cele peste 300 de milioane de paleţi şi containere, CHEP oferă valoare excepţională și acoperire eficientă celor mai mult de 500.000 de puncte de livrare, printre care se află branduri globale ca Procter & Gamble, Sysco, Kellogg’s şi Nestlé. CHEP face parte din Grupul Brambles, operatorul unui portofoliu care include IFCO, cel mai important furnizor de containere reutilizabile din plastic pentru industria globală de alimente proaspete. În plus, CHEP oferă servicii logistice sectorului auto, în calitate de furnizor de containere speciale.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.chep.com 
Pentru mai multe informaţii despre Grupul Brambles, accesaţi www.brambles.com 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.