Schimbări în echipa de management a DPD România

DPD România anunță schimbări strategice în echipa de conducere: Danail Danailov va fi numit CEO interimar, iar Mircea Cocoșilă va deveni director comercial.

Danail Danailov, membru al Consiliului de Administrație al DPD România, va prelua responsabilitățile poziției de director general interimar pentru următoarele șase-opt luni. Acesta va sprijini echipa de management în recrutarea unui candidat local pentru poziția de director general al DPD România și va asigura îndrumarea corespunzatoare în preluarea funcției.

Danail Danailov, CEO interimar DPD România

„Sunt onorat să preiau această misiune importantă pentru compania noastră. Sunt convins că această schimbare strategică va aduce energia necesară pentru finalizarea rapidă a activităților în curs planificate pentru îmbunătățirea operațiunilor DPD România. Astfel, până la jumătatea anului următor, aceste acțiuni vor permite companiei să atingă standardele înalte ale DPDGroup, acelea de a deveni furnizorul preferat al clienților din România. Pe lângă aceste obiective, misiunea mea este să caut, în primul rând în cadrul companiei, cel mai potrivit candidat pentru poziția de CEO, care va beneficia de tot sprijinul meu pentru asumarea acestei funcții”, a declarat Danail Danailov.

Mircea Cocoșilă, director comercial DPD România

De asemenea, începând cu 1 ianuarie 2019, Mircea Cocoșilă va fi noul director comercial alDPD România. Acesta are o experiență de peste 13 ani în vânzări, dintre care în ultimii cinci ani a ocupat poziția de Regional Sales Manager în cadrul DPD Romania.

Mircea Cocoșilă va prelua postul de director comercial DPD România de la Radu Dumitru Stănescu, care ocupa această funcție din septembrie 2017. De la începutul anului 2019, Radu Stănescu, alături de actualul director financiar al DPD România, Karla Codrea, vor deveni membri în Consiliul de Administrație al companiei.

Radu Dumitru Stănescu

În timpul mandatului său, Radu Stănescu s-a ocupat de reorganizarea și definirea unei direcții strategice a departamentului comercial și de stimularea dezvoltării potențialului uman în interiorul companiei pentru mai multe posturi cheie. Astfel, unul dintre talentele descoperite a fost Mircea Cocoșilă, care a beneficiat de un program activ de mentorat și training organizat și îndrumat de Radu Stănescu.

Mircea Cocoșilă este un profesionist cu un dezvoltat simț analitic, calitate esențială pentru dezvoltarea direcțiilor strategice ale departamentului comercial. Mai mult decât atât, este unul dintre managerii care, fără excepție, și-a depășit obiectivele de vânzări lună de lună”, declară Radu Dumitru Stănescu.

Anul 2019 va fi unul plin de provocări, iar una dintre cele mai importante va fi atingerea unui obiectiv anual de vânzări foarte ambițios. Pentru a obține aceste rezultate, mă voi concentra pe două direcții principale de acțiune: dezvoltarea mediului de business orientat către inovație și servicii speciale care să întărească conexiunea cu partenerii DPD, printr-o înțelegere mai bună a nevoilor clienților, dar și continuarea programului de dezvoltare a talentelor din companie, inclusiv prin sesiuni de mentorat și traininguri pentru echipa comercială”, declară Mircea Cocoșilă, noul director comercial DPD România.  

DPD România este parte a DPDgroup, lider european în curieratul rutier. În România, DPD se află în top trei companii de curierat. Prin tehnologia inovatoare, cunoașterea pieței locale și cele doua servicii Predict și PalletOne, DPD România oferă cea mai bună experiență de livrare atât expeditorilor, cât și destinatarilor.

Cu o echipă de peste 1,200 de angajați și francizori și având acces la o rețea europeană de 16.000 de sedii Pickup, DPD România livrează anual peste 9 milioane de colete.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.