Schneider Electric prezintă noutăți ale arhitecturii EcoStruxure

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei și automatizări, a prezentat, în cadrul celei mai importante conferințe de tehnologie industrială din lume – Hannover Messe 2017, o serie de noutăți bazate pe arhitectura EcoStruxureTM a companiei, menite să optimizeze activitatea clienților din sectorul industrial.

Astfel, pentru a ajuta companiile să valorifice tehnologia deschisă și să experimenteze noi niveluri de eficiență, Schneider Electric a lansat EcoStruxureTM for Industry. Această platformă este rezultatul poziției de lider pe care Schneider Electric o are de decenii în industrie, precum și al investițiilor de miliarde de dolari în cercetare-dezvoltare și achiziții în ultimii trei ani. Reunind portofoliul amplu de oferte din domeniul energiei, automatizărilor și software în pachete de soluții complete și integrate, EcoStruxure for Industry sprijină utilizatorii să exploateze la maximum potențialul digitalizării și al IIoT (Internetul Industrial al Lucrurilor).

EcoStruxure for Industry este cel mai recent pas în oferirea de valoare adăugată clienţilor și în transformarea industriei cu ajutorul tehnologiei. Ne-am concentrat întotdeauna pe eficienţa operaţiunilor industriale prin intermediul tehnologiei interoperabile şi al software-ului independent. Utilizatorii industriali pot beneficia acum de aceste noi tehnologii și iși pot digitaliza în mod inteligent afacerile, pentru a spori eficiența operațională și, implicit, profitabilitatea”, a declarat Peter Herweck, Executive Committee member and EVP, Industry Business, Schneider Electric.

În centrul EcoStruxure for Industry se află System Platform 2017, o soluție WonderwareTM dedicată dezvoltatorilor de aplicații industriale, care stabilește un nou standard de excelență operațională pentru companiile din acest sector. Aceasta include o interfaţă uşor de utilizat, care permite o mai bună vizibilitate și un sistem de navigare avansat, conectând la nivel digital diferite aspecte ale lanţului valoric industrial: inginerie, operaţiuni şi performanţa activelor. System Platform 2017 oferă noi capabilități pentru dezvoltatorii și utilizatorii platformei de sistem a companiei, care rulează în prezent în peste 100.000 de locații din lume și include un ecosistem de 4.000 de integratori și parteneri de implementare, alături de 160.000 de dezvoltatori.

O altă evoluție recentă a arhitecturii EcoStruxureTM o aduce EcoStruxure Power, o platformă digitală pentru managementul energiei în clădiri, care optimizează distribuția energiei electrice. Aceasta vine în ajutorul profesioniștilor din industria energiei electrice, inclusiv al contractorilor, al inginerilor consultanți, al constructorilor de panouri și al utilizatorilor finali. Permițând operațiuni și analize în timp real și un grad mai mare de securitate cibernetică, această arhitectură de ultimă generație ajută consumatorii de energie să profite de oportunitățile create de dispozitivele inteligente și de digitalizare, pentru a obține niveluri mai ridicate de fiabilitate, siguranță, eficiență, sustenabilitate și conectivitate.

Tot cu ocazia evenimentului Hannover Messe 2017, Schneider Electric a anunţat o realizare importantă în colaborarea cu Microsoft Corp. Clienţii pot avea acum acces la multiple aplicaţii bazate pe cloud din cadrul EcoStruxure, folosind toate avantajele paltformei de cloud Azure, precum și cele mai noi capabilități precum realitatea mixtă pentru a optimiza procesele decizionale, productivitatea și eficiența.

Mai multe detalii despre arhitectura EcoStruxure şi despre noutăţile propuse de Schneider Electric pot fi găsite pe site-ul companiei.

Despre Schneider Electric 

Schneider  Electric este specialistul mondial în managementul energiei şi automatizări. Realizând venituri din vânzări de aproximativ 25 miliarde de euro în anul fiscal 2016, cei peste 144.000 de angajaţi deservesc clienţi din mai mult de 100 de ţări, ajutându-i să-și optimizeze consumul de energie şi operaţiunile, într-un mod sigur, fiabil, eficient şi sustenabil. De la simple întrerupătoare la sisteme operaţionale complexe, tehnologia, soluțiile software şi serviciile noastre îmbunătăţesc modul în care clienţii noştri gestionează şi automatizează operaţiunile. Tehnologiile noastre interconectate remodelează industriile, transformă oraşele şi îmbogăţesc vieţile utilizatorilor. La Schneider Electric, numim această viziune Life Is On.

www.schneider-electric.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.