Schoenherr a asistat vânzarea de acțiuni TTS de 58,8 mil. euro

Firma de avocatură Schoenherr și Asociații SCA a acordat asistență juridică în legătură cu oferta publică inițială având ca obiect vânzarea a 50% din acțiunile existente ale societății TTS (Transport Trade Services). Oferta publică, adresată investitorilor de retail și investitorilor instituționali, a fost finalizată cu succes, valoarea totală a ofertei ridicându-se la aproximativ 58,8 milioane euro.

Narcisa Oprea

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

Ca urmare a închiderii ofertei, TTS va solicita admiterea la tranzacționare a acțiunilor sale pe piața reglementată a Bursei de Valori București, categoria Premium.

„Ne bucurăm că am fost implicați în această ofertă publică finalizată cu succes. A trecut ceva timp de când nu am mai văzut oferte publice inițiale de vânzare de acțiuni de asemenea amploare în România și suntem mândri să fi contribuit la realizarea acestui proiect”, a declarat Narcisa Oprea, partener și coordonatoarea echipei de avocați specializate în piața de capital în cadrul Schoenherr și Asociații SCA.

Firma de avocatură a acordat asistență în legătură cu toate aspectele juridice privind acest proiect, inclusiv redactarea prospectului și a documentelor corporative, precum și reprezentare în relația cu Autoritatea de Supraveghere Financiară și cu Bursa de Valori București.

TTS este societatea mamă a TTS Grup, cel mai puternic furnizor de servicii logistice integrate de pe Dunăre. Grupul este activ în nouă țări în expediția de mărfuri, transport fluvial, operațiuni portuare, precum și alte activități conexe, acoperind peste 100 de porturi și terminale portuare. De la înființarea sa, în urmă cu 20 de ani, TTS Grup a crescut constant, atât organic, cât și prin achiziții, având la activ investiții de peste 200 milioane Euro. Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 520 milioane Euro în 2020.

Echipa Schoenherr implicată în acest proiect a fost coordonată de Narcisa Oprea (partner) și i-a inclus pe Veronica Das Alexeev (senior attorney at law), Cristina Tudoraș (senior attorney at law) și Silviu Lazăr (attorney at law).

Schoenherr este o firmă regională de avocatură, activă în Europa Centrală și de Est și Europa de Sud Est, unde operează 15 birouri. Firma este prezentă în România de 25 de ani, oferind servicii de asistență juridică în principalele arii de practică relevante pentru activitatea companiilor locale și multinaționale. Schoenherr și Asociații SCA are o echipă puternică de avocați specializați în piața de capital, cotată de cele mai importante organisme internaționale de cercetare a pieței de avocatură (Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.