Schwarzmuller alege EnduRace și EnduTrax de la Apollo Tyres

Schwarzmüller, unul dintre cei mai importanți producători de remorci din Europa, a selectat anvelopele EnduRace RT, EnduRace RT2 și EnduTrax MAHD de la Apollo Tyres ca echipament original (OE) pentru remorcile sale pentru camioane, marcând primul contract OE al producătorului de anvelope în sectorul european al camioanelor.

Parteneriatul de doi ani a început în aprilie, când Apollo Tyres a livrat primele anvelope pentru remorci regionale la sediul Schwarzmüller din Freinberg, Austria. Produse la fabrica Apollo Tyres din Gyöngyöshalász, Ungaria, anvelopele selectate de Schwarzmüller vor fi furnizate în cinci dimensiuni, de la 17 la 22 de inci: 385/65, 385/55, 245/70, 235/75 și 385/65.

Deși a fost proiectată pentru a avea performanțe bune în toate anotimpurile, cea de-a doua generație a anvelopei EnduRace RT a fost optimizată pentru a oferi o aderență remarcabilă în condiții de ploaie și de iarnă și este certificată pentru aderența pe zăpadă cu marca “trei vârfuri de munte și fulg de nea”. Aderența anvelopei este cu 15% mai bună în general față de generația anterioară.

EnduRace RT2 are performanțe kilometrice premium, cu o durabilitate sporită și o rezistență redusă la rulare, datorită unui compus al benzii de rulare care ajută la minimizarea abraziunii și a acumulării de căldură. Învelișul ranforsat al pliurilor îmbunătățește semnificativ rezistența la rupere și reșaparea, ceea ce oferă o durabilitate îmbunătățită, de 1,7 ori mai mare decât cerința de reglementare europeană.

EnduTrax MAHD oferă o rezistență ridicată la impact cu o tracțiune excelentă pentru un timp de funcționare maxim. Anvelopa utilizează o amortizare suplimentară de 14% între banda de rulare și centură, obținând o rezistență mai mare la perforarea și ciobirea pietrelor. A fost proiectată pentru a îmbunătăți contactul cu cauciucul cu 5%, ceea ce sporește și mai mult rigiditatea benzii de rulare și oferă un kilometraj mai mare. 

John Nikhil Joy, cluster director Europe – Anvelope pentru camioane și autobuze, Apollo Tyres: „Suntem mândri să anunțăm primul nostru parteneriat OE pentru remorci cu unul dintre cei mai de succes producători de remorci pentru camioane de pe continent. S-a dovedit că cea mai bună anvelopă pentru remorci a noastră răspunde cerințelor utilizatorilor din întreaga Europă, prin gama sa largă de atribute de performanță și costul redus al proprietății. Faptul de a fi numit partener al Schwarzmuller vorbește de la sine. Această ultimă piatră de hotar se datorează echipelor noastre din domeniul cercetării și dezvoltării, calității, producției și vânzărilor, care au transformat cu toții viziunea noastră de afaceri în realitate. Așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm această relație în următorii doi ani.”

Oliver Hirning, vicepreședinte al lanțului de aprovizionare Schwarzmüller: „Ambele companii au fost de acord cu această idee. Suntem foarte mândri de asocierea noastră cu Apollo Tyres, care este renumit pentru produsele inovatoare care oferă cele mai bune standarde de performanță și siguranță din clasa sa. Acest nou parteneriat ne va permite să oferim bazei noastre globale de clienți o gamă de anvelope de performanță premium pentru toate anotimpurile.”

Schwarzmüller dezvoltă, produce și asigură service pentru vehicule premium cu soluții de transport personalizate. Cu o cifră de afaceri de 414 milioane de euro și o forță de muncă de 2.000 de angajați, compania produce anual peste 10.000 de remorci și caroserii de camioane, vândute în 20 de țări europene. În calitate de lider în inovație și tehnologie, cu 150 de ani de experiență, Schwarzmüller stabilește standardele de referință pentru vehiculele comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.