Se lansează în România primul modul Fintech integrat în ERP

 România, subsidiară a SoftOne Technologies, a încheiat un nou parteneriat cu furnizorul de servicii open banking Nordigen, pentru a oferi clienților săi funcționalități Fintech avansate. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

SoftOne România este membru al SoftOne Group, unul dintre cele mai vaste ecosisteme tehnologice din Europa de Sud-Est, cu peste 75.000 de clienți în mai multe piețe internaționale. Grupul se concentrează asupra susținerii procesului de transformare digitală al organizațiilor, dezvoltând tehnologii de ultimă generație pentru a oferi valoare adăugată la cele mai mici costuri, astfel încât transformarea digitală să devină accesibilă și ușor de implementat pentru orice companie. 

SoftOne dezvoltă soluții în Cloud de Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), aplicații de mobilitate a afacerilor și facturare electronică. Integrate, toate aceste instrumente avansate oferă organizațiilor posibilitatea de a-și gestiona într-un mod simplificat operațiunile critice de business, pentru a înțelege cât mai bine comportamentul consumatorilor și pentru a-și eficientiza procesele zilnice. 

Teo Granis, head of Product Development în cadrul SoftOne România: „Colaborarea cu Nordigen ne-a permis să dezvoltăm soluția integrată Soft1 Fintech pentru gestionarea și reconcilierea tranzacțiilor bancare, având la bază cele mai avansate tehnologii financiare. Prin intermediul parteneriatului cu Nordigen am reușit să simplificăm cu adevărat operațiunile bancare ale clienților noștri și să oferim, în același timp, valoare adăugată proceselor zilnice de business.”

Folosind platforma Nordigen, utilizatorii Soft1 Cloud ERP se pot conecta în siguranță la orice aplicație bancară online, direct din Soft1, astfel automatizându-și în totalitate și fără erori toate tranzacțiile bancare zilnice. 

Rolands Mesters, co-fondator și CEO Nordigen: „Suntem entuziasmați să colaborăm cu SoftOne România și să îi susținem în efortul acestora de a îmbunătăți operațiunile financiare ale unui număr din ce în ce mai mare de clienți. Totodată, suntem încântați că am contribuit la dezvoltarea unei soluții Fintech integrate și așteptăm cu nerăbdare să descoperim care sunt următoarele inovații ale companiei.”

Despre SoftOne România

SoftOne România este prezentă pe piața locală de peste 8 ani. Compania își desfășoară operațiunile la nivel național prin intermediul unei rețele de parteneri ce numără peste 40 de companii software în 35 de județe, care oferă servicii software Cloud integrate companiilor mici, mijlocii și mari din toată țara. 

Grupul SoftOne are peste 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienți în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria, România). Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală a companiilor de talie mică, medie, cât şi a organizaţiilor mari. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.