Sector 6: Amenzi pentru reclame amplasate ilegal

 

Inspectorii Primariei Sectorului 6 au depistat in ultimele doua luni, printre alte constructii care incalcau legislatia, mai multe panouri publicitare amplasate ilegal, astfel ca, din cele peste 40 de amenzi aplicate, 30 sunt pentru cei care au amplasat panouri publicitare fara a detine autorizatie de construire.

Cuantumul amenzilor pentru incalcarea normelor privind disciplina in constructii este de peste 50.000 de lei. Cele mai mari amenzi, de 3.000 lei, le primesc cei care construiesc fara a detine autorizatie, si de 1.500 lei, cei care apeleaza la diverse improvizatii si modificari interioare in imobile, fara aprobarea Primariei. “Monitorizarea saptamanala a zonelor sectorului scoate frecvent la iveala noi situatii in care cetatenii recurg la improvizatii in constructii, fie ca acestea sunt modificari de fatade sau supraetajari ale imobilelor, copertine, garaje sau modificari interioare pentru care nu detin autorizatii de construire, fapt sanctionat de catre inspectori”, ne-a declarat primarul Cristian Poteras.

 

Arsi” la curatenie

Pe de alta parte, inspectorii de mediu din cadrul Directiei Generale de Politie Comunitare Sector 6 verifica, la asociatiile de proprietari si societatile comerciale, protectia si curatenia spatiilor verzi. De la inceputul anului au fost aplicate 303 amenzi in valoare de 340.000 lei. Venirea ienii nu ii exonereaza pe cetateni de responsabilitatile pe care le au, respectiv curatarea zapezii de pe trotuarul din fata intrarii in bloc sau in sediul firmei.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.