Sectorul 2: Dezvoltarea cartierelor Pantelimon si Ostrov, in dezbatere publica

 

Primarul Neculai Ontanu a dezbatut public, marti, cu locuitorii cartierelor Ostrov si Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei, proiectele ce alcatuiesc \”Planul integrat de dezvoltare durabila a zonei Pantelimon-Ostrov\”, finantat din fonduri structurale.

Printre investitiile gandite de edil se numara repararea a 60 de strazi, amenajarea locurilor de parcare la sol si supraetajate, infiintarea de piste pentru biciclisti si organizarea a doua centre sociale moderne. De asemenea, in cele doua cartiere urmeaza sa se instaleze sisteme de supraveghere video, sa fie amenajat un parc si sa se planteze arbusti si flori in scuaruri si pe malurile celor trei lacuri din zona.

Primaria Sectorului 2 a intocmit mai multe proiecte pentru atragerea de fonduri europene, din care o parte sunt depuse si aflate in stadii avansate de evaluare pe Planul Operational Regional Bucuresti – Ilfov, iar altele sunt in executie, in valoare totala de 344.658.552 lei. Cartierele Ostrov si Chisinau se adauga cartierelor Baicului, Creanga si Plumbuita – Steaua Rosie – Petricani, pentru care administratia locala a Sectorului 2 a realizat proiectele.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.