Sectorul 2: Peste 160 de familii vor petrece Anul Nou in casa noua

 

Primarul Neculai Ontanu va inmana unui numar de 166 de familii cheile apartamentelor nou construite in strada Maior Vasile Bacila, din cartierul Colentina. In sedinta de luni a Consiliului Local al Sectorului 2 au fost aprobate listele de repartizate a locuintelor pentru tinerii cu varsta de pana la 35 de ani, precum si a familiilor evacuate din casele nationalizate.

Repartizarea locuintelor – garsoniere si apartamente cu doua camere – s-a facut catre 117 persoane tinere ce indeplinesc criteriul de varsta, precum si catre 49 de familii evacuate din locuintele nationalizate retrocedate ca urmare a aplicarii legilor de restituire. Cheile de la apartamente vor fi inmanate in perioada 27 – 31 decembrie a.c., dupa expirarea perioadei legale de solutionare a eventualelor contestatii.

Pentru rezolvarea problemelor locative din Sectorul 2 al Capitalei, primarul Ontanu va incepe in primavara anului viitor construirea a 3.548 de apartamente noi, in colaborare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si cu sprijinul Ministerului Apararii Nationale. Astfel, 2.100 de apartamente vor fi construite prin ANL in orasul Pantelimon, 1.400 de apartamente in strada Fabrica de Glucoza nr. 2-4 si 48 de apartamente in strada Aurului nr. 10.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.