Sectorul 4: Peste 800 de locuri noi de parcare

 

Serviciul Lucrari Parcari din cadrul Primariei Sectorului 4 a eliberat in luna august peste 800 de acorduri pentru parcari recent amenajate in zonele Calea Serban Voda, Bd. Brancoveanu, Dimitrie Cantemir, Str. Albinelor, Pictor St Dimitrescu, Bibescu Voda, Luica, Resita si Crisului.

De asemenea, sunt in curs de eliberare alte 500 de acorduri, pentru noile parcari amenajate pe strazile Drumul Gazarului, Lamotesti, Calea Serban Voda, Uioara, Rezonantei, Brancoveanu, Mehedinti si Oltenitei. Tot in aceeasi perioada, au fost marcate 400 de noi locuri in zonele: Giurgiului, Brancoveanu, Aleea Telea, Sos. Oltenitei, Str. Lamotesti si Crisul Alb.

Locuitorii Sectorului 4 care doresc sa obtina un loc in parcarile de resedinta se pot adresa Serviciului Lucrari Parcari, situat in Str. Straduintei nr. 1, program – marti si miercuri, intre orele 8.30 – 14.30 si joi, intre orele 12.30 – 18.30, sau telefonic la numerele 021.460.12.92, 021.460.12.93, 021.317.73.47.

Solicitantii trebuie sa anexeze si urmatoarele documente, alaturi de cererea tip completata:

  • cartea de identitate a solicitantului, cu domiciliul la adresa unde solicita loc de parcare;

  • certificatul de inmatriculare al autoturismului;

  • contractul de leasing (daca este cazul);

  • contractul de comodat (daca este cazul);

  • certificatul fiscal eliberat de Directia Generala de Impozite si Taxe Locale Sector 4, care sa ateste ca solicitantul nu figureaza cu debite restante catre bugetul local, pentru anii anteriori incheierii contractului.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.