Seful Nuclearelectrica a demisionat

 

Directorul general al producatorului de electricitate Nuclearelectrica, Pompiliu Budulan, a demisionat din functie in 30 noiembrie, dupa ce presa a relatat ca fiica sa, Izabela Budulan, a fost numita director tehnic al companiei pe care o conduce.

Budulan, membru PDL, a fost numit sef al Nuclearelectrica in anul 2009, de catre fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu. Compania este al doilea cel mai mare producator de energie din Romania si este controlata de stat, prin Ministerul Economiei.

Pompiliu Budulan sustine ca fiica sa a detinut o pozitie de executie, si nu de conducere, in departamentul de strategie-dezvoltare al Nuclearelectrica.

Deputatul PDL de Buzau Cezar Preda a criticat modul in care sunt puse in functii importante diverse persoane \”care sponsorizeaza PDL\” si pe care nu-i recomanda altceva decat sumele pe care le platesc, adaugand ca aceste situatii nu ar trebui puse \”in carca lui Emil Boc\”. Preda l-a dat ca exemplu pe directorul tehnic al Nuclearelectrica, despre care a lasat sa se inteleaga ca este pe acest post pentru ca ar fi sponsorizat o organizatie a partidului de guvernamant.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.