Separatoare de trafic în zona pasajului Otopeni

CNAIR SA a început lucrările de montare a separatorului de sens (parapete tip New Jersey) pe Centura de Nord a Bucureştiului între noile sensuri giratorii, construite în această primavară pe sectorul Tunari-Mogoșoaia.

Intersecția din zona Pasajului Otopeni, a fost reconfigurată în luna aprilie a acestui an, prin construirea celor două noi sensuri giratorii pe Centura de Nord a Capitalei, la km 69+031 și la km 1+277.

După definitivarea lucrărilor nu va mai fi posibilă efectuarea virajului la stânga pe nici o relație, ceea ce va elimina principala cauză de îngreunare a traficului rutier în zonă.

Pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, între aceste două noi sensuri giratorii, CNAIR SA montează parapete tip New Jersey, care au rolul de a nu permite intrarea pe contrasens a autovehiculelor scăpate de sub control.

Inclusiv măsurile luate în zona pasajului Otopeni au ca scop scăderea riscului pierderii de vieți omenești în accidente rutiere, fluidizarea circulației și scăderea timpului petrecut în trafic.

Lucrările în această zonă se vor executa etapizat și urmează să se termine până la sfârșitul anului.

CNAIR SA va continua să monteze parapete tip New Jersey și pe alte sectoare de drumuri naţionale cu 4 benzi de circulaţie, în limita bugetului alocat.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360,  pe site-ul www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, caseta din stânga, pagina de FBhttps://www.facebook.com/cnadnr/și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.