Servicii de taxe online pentru Statele Baltice

DKV oferă servicii de gestionare online a vinietelor și serviciilor de decontare a taxelor pentru Estonia, Letonia și Lituania.

“Începând de acum, clienții DKV pot obține viniete pentru Estonia, Letonia și Lituania online sau prin intermediul telefonului mobil accesând portalul web A-Toll și pot achita fără numerar taxele de drum prin DKV folosind procedura Postpay. Taxele sunt facturate și afișate în mod transparent în factura DKV”, se aratăîn comunicatul transmis redacției.

Vinietele sunt digitale, iar controlul taxelor se face la punctele de frontieră și la punctele de control al taxelor din interiorul țării respective, exclusiv prin verificarea numerelor de înmatriculare.

În Estonia și Letonia, toate vehiculele de peste 3,5 tone trebuie să plătească taxe, iar în Lituania toate camioanele și autocarele. Statele Baltice joacă un rol important în traficul de tranzit din și către Rusia.

Pentru a avea acces la portalul web A-toll, clienții DKV trebuie să se înregistreze prin DKV. Odată ce contul lor a fost creat, unul sau mai mulți utilizatori ai unei companii pot avea acces la portalul web de unde se plasează comenzi.

În plus, șoferii pot beneficia de un acces restricționat prin intermediul aplicației de smartphone. Vinietele pot fi cumpărate pentru perioade diferite de timp: zilnice, săptămânale, lunare, trimestriale sau anuale. Prin intermediul portalului A-Toll, utilizatorul rămâne informat în permanență despre starea vinietei sale și primește o notificare din timp dacă este necesară o nouă vinietă.

Informații suplimentare privind taxele de drum în Estonia, Letonia și Lituania pot fi găsite pe www.dkv-euroservice.com

DKV Euro Service

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 72.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 1.000 de angajați. În anul 2017, grupul a realizat o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 170.000 de clienți utilizează 3,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.