Shell, operațional în România

Echipa Shell operează, din 4 mai, în formulă completă pe piața din România. Ultimii doi specialiști au completat dispozitivul Shell din România, o echipă tânără formată din 57 de persoane, constituită recent și coordonată de Adrian Ciceu, Country Manager, Shell România, potrivit unui comunicat transmis ZIUA CARGO.

Adrian Ciceu

Serviciile includ carduri de combustibil și asistență în domeniu pentru companiile din transportul comercial rutier internațional. Totodată, Shell România oferă și servicii de taxe de drum, recuperare de TVA și accize, asistență tehnică 24/7, parcări pentru vehicule de mare tonaj și asistență rutieră. În Europa, Shell oferă acces la peste 10.000 de stații proprii și deține o rețea mixtă de 69 de stații LNG proprii și în parteneriat.

Adrian Ciceu, Country Manager, Shell România s-a alăturat echipei companiei în anul 2003. A ocupat mai multe poziții în vânzări, marketing și management. Este născut în Maramureș și a absolvit Facultatea de Fizică Atomică și Nucleară din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Deține un MBA la Weatherhead School of Management din Cleveland, SUA.

„Echipa Shell România este acum în formula completă și cu motoarele turate la maximum pentru a ne servi cât mai eficient clienții din piața locală. Acum le asigurăm acces direct la portofoliul nostru de servicii, produse și know-how și putem răspunde direct nevoii lor de a avea un sprijin sporit în eficientizarea afacerilor, printr-o gamă mai largă de servicii, bazate pe tehnologii și soluții mai avansate. Shell are un întreg ecosistem de servicii integrate, care va fi accesibil treptat pe piața locală”- spune Adrian Ciceu, Country Manager, Shell Romania.

Shell România a demarat oficial activitatea pe piața locală la data de 1 aprilie 2021. Serviciile furnizate de Shell în ultimii 15 ani printr-un agent local sunt acum gestionate direct de echipa Shell de la București.

Royal Dutch Shell plc este constituită în Anglia și Țara Galilor, are sediul în Haga și este listată la bursele de valori din Londra, Amsterdam și New York. Companiile Shell au operațiuni în peste 70 de țări și teritorii, derulând afaceri în domenii precum explorarea și producția de petrol și gaze, producția și comercializarea gazelor naturale lichefiate și a gazelor lichide, fabricarea, comercializarea și transportul de produse petroliere și petrochimice și proiecte de energie regenerabilă. Pentru mai multe informații, accesați www.shell.com

Despre Shell

Cu o experiență de peste 55 de ani, furnizăm consultanță de specialitate, asistență tehnică, informații de specialitate și servicii pentru a îi ajuta pe profesioniștii din domeniul flotelor să își îmbunătățească performanțele, să crească eficiența și să elaboreze planuri. Prin intermediul cardurilor Shell, asigurăm o varietate de combustibili de înaltă calitate, servicii de încărcare a vehiculelor electrice, servicii de telematică și tehnologii pentru administrarea flotelor, plăți mobile și servicii de compensare a emisiilor de carbon. De asemenea, operăm cea mai mare rețea de stații de distribuție a carburanților din lume, oferind acces la peste 10.000 de stații proprii si la aproximativ 40.000 de puncte de acceptanță de plată în Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.