Site-ul Aeroportului Timişoara, disponibil şi în limba sârbă

Aeroportul Internaţional Timişoara îşi extinde pagina web, www.aerotim.ro, care este disponibilă şi în limba sârbă, din 21 septembrie.

Pasagerii sârbi au, astfel, posibilitatea de a accesa informaţiile utile şi în limba lor maternă, nu doar în română sau  engleză. Ei vor putea afla informaţiile despre plecări, sosiri, bagaje, rezervări, parcare şi multe altele de pe pagina web, la secţiunea în limba sârbă.

„Există tot mai mult interes din partea cetăţenilor sârbi de a zbura din Timişoara deoarece destinaţiile disponibile de aici sunt variate şi la preţuri accesibile. Pentru a facilita informarea acestora, precum şi a tuturor pasagerilor de origine sârbă, al cărui număr este în continuă creştere, am dorit să venim în sprijinul lor şi să le oferim posibilitatea de a accesa site-ul în limba sârbă”, a explicat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Pe pagina www.aerotim.ro, selecţia limbii se face în partea din dreapta-sus.

În prezent, Aeroportul Internaţional Timişoara este singurul aeroport din România care are o astfel de facilitate pe pagina web, informaţia fiind disponibilă în trei limbi: română, engleză şi sârbă. În prezent este în lucru şi varianta paginii web în limba maghiară.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.