SIXT New Kopel Group, alături de “Ora de Educație Rutieră”

Pe parcursul anului 2017, SIXT New Kopel Group a contribuit activ la procesul de educație a copiilor proveniți din familiile defavorizate din cadrul a doua ONG-uri, “Ana și Copiii” și SOS Satele Copiilor, prin programul #AlwaysYesToEducation alături de cei 150 de angajați deveniți voluntari. In 2018, #AlwaysYesToEducation trece într-o altă etapă, de data aceasta axată pe educația copiilor pentru o corectă asimilare și înțelegere a regulilor de circulație.

Astfel, voluntarii #AlwaysYesToEducation se vor implica în cel mai mare proiect din România despre siguranță, responsabilitate și implicare – “Ora de Educație Rutieră”.  De asemenea, SIXT Rent a Car va fi partener de mobilitate pentru o bună implementare logistică a proiectului.

#AlwaysYesToEducation este pentru SIXT New Kopel Group mai mult decât un proiect de responsabilitate socială. Este un angajament pe care compania noastră, prin voluntarii și partenerii săi și-l asumă în fața copiilor și a societății. Educația este premisa unui viitor mai bun, de aceea inițiativele noastre sunt de importanță  majoră. “(Tal Lahav CEO SIXT New Kopel Group)

Ora de Educație Rutieră” a început cu 1000 de copiii, din 10 scoli. Treptat, numărul acestora a crescut. La cea de-a 4-a ediție, avem deja în proiect 130 de școli din București, un efect direct al interesului si al implicarii partenerilor si al voluntarilor nostri. Suntem bucuroși că voluntarii #AlwaysYesToEducation se alătură acestei misiuni comune. Viitorul este despre copii, despre binele și despre siguranța acestora, iar cum “educația” este țelul nostru comun, Asociația EDIT și voluntarii #AlwayesYesToEducation și-au propus să ofere zâmbete și momente frumoase celor mici și liniște părinților”. (Liviu Zorilă, Project Manager Ora de Educație Rutieră).

O inițiativă a asociațiilor EDIT și “Împreună Pas cu Pas”, în parteneriat cu Primăria Capitalei prin PROEDUS, Inspectoratul Școlar al Municipiului București si Universitatea din București, cu sprijinul SIXT New Kopel Group (proiectul #AlwaysYesToEducation), “Ora de Educatie Rutieră” promovează importanţa respectării regulilor de circulaţie rutieră şi trage un semnal de alarmă cu privire la consecinţele nerespectării acestora mai ales în proximitatea şcolilor.

Desfăşurat în toate cele 6 sectoare ale Bucureştiului, în perioada 6 noiembrie 2017 – 15 iunie 2018 si pus în slujba celor 25000 de elevi din clasele a III-a şi a IV-a, din Bucureşti, “Ora de Educație Rutieră” înseamnă 700 de învăţători, 130 şcoli, 100 studenţi şi 100 de poliţişti din cadrul Poliţiei Române.

Începând din primăvara anului 2018, proiectul “Ora de Educație Rutieră” va fi extins și în Cluj, Iași și Timișoara, în paralel cu activările din București.

Despre SIXT New Kopel Group:

SIXT New Kopel este prima companie de leasing operațional și una de top care ofera servicii de rent a car si de leasing operational in Romania. SIXT New Kopel Group este unic prin sistemul One Stop Shop și prin filosofia Always Yes. Grupul își asumă o poziție de lider de piață în activitățile sale, ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate, flexibilitate, soluții personalizate și parteneriat pentru clienții și stakeholdersi.

SIXT New Kopel Group a creat “Sistemul One-Stop Shop”, prin care ofera servicii integrate la cel mai bun raport calitate – pret. Prin sistemul “One-Stop Shop”, Grupul oferă toate serviciile sub aceeași umbrelă: leasing operațional (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), mașini SH (www.sixtsh.ro ), autoturisme noi (dealer Opel – www.opel-unionmotors.ro) si service auto – unul dintre cele mai mari din Romania (autorizat Dacia, Renault, Opel si multi-brand – www.union-motors.ro.

Petru detalii suplimentare: www.newkopel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.