Soferii indisciplinati din Capitala, amendati cu 26.000 de lei

 

Politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au depistat, in timpul actiunii din noaptea de vineri spre sambata in Sectorul 1, trei soferi care se aflau la volan cu permisele de conducere suspendate, cinci sub influenta alcoolului, unul care conducea un autovehicul cu numar de inmatriculare fals si foarte multi fara centura de siguranta, amenzile aplicate fiind in valoare de aproape 26.000 lei.

La actiunea derulata intre orele 23.00 – 03.00 au participat 37 de politisti, care au incheiat 198 de procese verbale pe numele soferilor prinsi in neregula – cei mai multi dintre ei fara centura de siguranta, dar si pentru neacordarea prioritatii pietonilor, neasigurarea la schimbarea directiei de mers, lipsa documentelor de calatorie, nerespectarea semnificatiei unor indicatoare rutiere sau utilizarea telefonului mobil fara folosirea sistemului hands-free. Au fost intocmite 9 dosare penale – 5 pentru alcoolemie, 3 impotriva a trei soferi care se aflau la volan cu permisele de conducere suspendate, iar unul pentru conducerea unui autovehicul cu numar de inmatriculare fals.

Controalele echipajelor rutiere au vizat marile intersectii din Sectorul 1: Sos. Chitilei – Bucurestii Noi; Jiului – Poligrafiei; Chitilei – Laminorului; Natatiei cu Morarilor; Laminorului – Bucurestii Noi si Ionescu Sisesti – Sos. Bucuresti – Targoviste.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.