Soluție pentru fluidizarea traficului în nodul rutier de la Margina

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, anunță implementarea unei soluții pentru fluidizarea traficului în nodul rutier de la Margina, jud. Timiș.
 
 
Iată precizările, în postarea din 22 iulie de pe Facebook:
 
După reabilitarea drumului național DN68A Margina-Holdea, implementăm încă o soluție pentru fluidizarea traficului din zonă: de azi optimizăm circulația prin nodul rutier de la Margina, acolo unde în prezent se produc ambuteiaje semnificative pe direcția principală de mers, între cei care urcă și cei care coboară de pe autostradă.
 
În noua configurație se evită intersectarea fluxului de mașini care coboară de pe A1 și intră pe DN68A, cu cel care vine de pe drumul național și vrea să urce pe autostradă.
 
Soluția este simplă și s-a făcut cu o minimă investiție în semnalizare rutieră: este dată în circulație o bretea deja construită care urcă spre A1, de pe care se va întoarce 180 de grade pe A1 în direcția Timișoara – așa cum puteți observa în primul vizual.
 
Mă bucur să văd că reabilitarea DN68A a fost foarte bine primită de șoferi și la fel sper să fie și această rezolvare a blocajelor din zonă, din cauza cărora românii pierdeau zeci de minute în trafic.
 
Evident, echipa de la Minister depune toate eforturile pentru rezolvarea problemei mai ample de aici: finalizarea găurii din A1 Lugoj-Deva, adică a notoriului lot 2 care cuprinde tunelurile „pentru urși”.
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.