Sondaj IRU privind deficitul de șoferi 2020

IRU a lansat sondajul anual (disponibil în limba germană) privind deficitul de șoferi. Sondajul este conceput pentru a afla efectele crizei COVID-19 asupra penuriei de conducători auto și a măsura, totodată, cererea actuală de șoferi profesioniști din sectorul transporturilor rutiere, precizează IRU.

foto: IRU

„În ultimii ani, lipsa șoferilor a fost o problemă globală, dar pandemia COVID-19 ar fi putut avea un impact considerabil asupra cererii de șoferi profesioniști. Participarea și contribuția dvs. sunt cruciale pentru a obține date fiabile pentru industria transporturilor. Sondajul va dura mai puțin de 10 minute din timpul dvs”, este mesajul IRU către transportatori.

Puteți participa la sondaj (în limba germană) folosind următorul link: https://iru.cmail19.com/t/il-mqjyhl-fuiyhidkk-i/

IRU este organizația mondială de transport rutier, vocea a peste 3,5 milioane de operatori de mobilitate și logistică prin intermediul membrilor din peste 80 de țări. IRU pledează pentru transportul rutier și rolul crucial pe care acesta îl joacă în stimularea prosperității, siguranței și sustenabilității.

IRU facilitează transportul de mărfuri la nivel global, în special prin intermediul sistemului TIR, care permite mărfurilor să treacă frontierele mai rapid, sigur și eficient. TIR este utilizat de 64 de țări din întreaga lume, inclusiv de statele membre ale UE și Marea Britanie, de mai bine de 70 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.