Speedwell începe construirea primului depozit SpacePlus

Dezvoltatorul Speedwell a obținut autorizația de construire pentru primul său proiect industrial, SpacePlus. Lucrările pentru primul depozit vor demara în curând, iar termenul de livrare este Q2 2022. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

SpacePlus, lansat anul acesta, introduce un nou concept pe piața din România. Produsul se adresează IMM-urilor care sunt în căutare de soluții flexibile de depozitare, dar și de servicii și opțiuni extra. Conceptul oferă spații de închiriat pentru activități de depozitare sau de producție ușoară.

Primul depozit va pune la dispoziția chiriașilor un total de 10.000 mp de spații de închiriat, cu suprafețe cuprinse între 400 și 600 de mp și o înălțime utilă de 6m. Pot fi închiriate și spații mai extinse, de până la 2000 mp, prin cumularea mai multor unități. Spațiile de depozitare vor beneficia de încălzire, amenajare de spații de birouri și sprinklere. Mai mult, locația oferă acces rapid, pază 24 de ore pe zi și un concept durabil și modern.

Speedwell își dorește să transforme SpacePlus într-un brand cu acoperire la nivel național, cu locații în cele mai mari orașe din România. Primul depozit este localizat în zona de nord-vest a Bucureștiului, are acces direct către și dinspre centrul orașului și se află în proximitatea ieșirii spre autostrada A1. 

Având în vedere obținerea autorizației de construire, lucrările vor demara în scurt timp, iar primele unități vor fi disponibile spre închiriere în Q2 2022.

Primele spații SpacePlus pot fi pre-închiriate prin intermediul website-ului, acolo unde clienții au posibilitatea de a calcula costurile de închiriere în timp real și pot consulta structura de preț transparentă.

Proiectul este dezvoltat în cooperare cu partnerul belgian LCV, iar pentru închirierea spațiilor de depozitare, Speedwell colaborează cu Dunwell, prima și singura agenție imobiliară specializată în brokeraj industrial din România.

Didier Balcaen, CEO și cofondator Speedwell: „Suntem nerăbdători să demarăm lucrările de construcție pentru SpacePlus. Lansarea unui produs și intrarea pe un segment nou de piață vin la pachet cu mult entuziasm care ne însoțește în toate etapele procesului. Credem cu tărie în proiectul nostru și suntem încrezători că va oferi servicii care vor acoperi nevoi importante, dar încă neacoperite ale IMM-urilor”.

Daniel Cautis, managing partner al Dunwell Industrial Brokerage: „Proiectul SpacePlusdovedește maturizarea continuă a pieței imobiliare industriale din România și vine la momentul potrivit, ajutând afacerile în creștere să își desfășoare activitatea în spații moderne și sigure. Această abordare, de a veni în întâmpinarea nevoilor de suprafețe mici și mijlocii era necesară de ceva vreme și suntem încrezători că piața va profita de această oportunitate și va determina creșterea în mai multe locații, în București și în toată țara, acest concept fiind gata să acopere toate locațiile”.

Despre Speedwell 

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence, Miro și The Ivy în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea și, mai nou, SpacePlus.

Pentru mai multe informații, persoana de contact este:

Octavian Matache, Commercial Director Speedwell

+40 747 494 217

octavian.matache@speedwell.be

 

Despre Dunwell

Dunwell (www.dunwell.eu), primul, singurul și cel mai activ broker exclusiv de real estate industrial din România, este un start-up înființat în 2017, în București. Scopul agenției este de a intermedia tranzacțiile între proprietarii de spații logistice și industriale, dezvoltatorii de parcuri (proprietăți noi existente, în construcție, built-to-suit, proiecte brownfield sau greenfield etc.) și chiriași (furnizori de servicii logistice, retaileri tradiţionali și online, FMCG, companii cu activități de producție). Divizia de terenuri se ocupă de tranzacționarea de terenuri, atât industriale, cât și pentru alte destinații de dezvoltare (retail sau rezidențial). 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.