Square 7 Properties demarează proiectul 26: Giurgiu Shopping Park

Square 7 Properties anunță demararea lucrărilor de construire pentru un nou parc de retail, la Giurgiu, în suprafață brută închriabilă de 7.000 mp.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Proiectul de la Giurgiu este dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM. Antreprenorul general al proiectului este compania austriacă Strabag.

Parcul de retail de la Giurgiu este localizat central, pe bulevardul Academician Miron Nicolescu. Este ancorat de Lidl, galeria comercială fiind deja total închiriată către branduri precum: Hervis Sports&Fashion, New Yorker, Noriel, Kik, Sinsay, CCC, KFC, Superzoo și altele. Deschiderea este prevăzută pentru primul trimestru al anului 2023.

Clemens Petschnikar, CEO, Square 7 Properties: „Continuăm planul agresiv de dezvoltare cu o nouă investiție în proiectul cu numărul 26 din portofoliul companiei&quot. Având in vedere contextul economic favorabil din ultimii ani, vedem noi oportunități în orașele cu populație între 50.000- 100.000 locuitori, unde există o nevoie reală pentru comerț modern și spații adecvate.”

În prezent, Square 7 Properties are în curs de finalizare extinderea parcului de
retail de la Slatina și în curs de autorizare alte două noi proiecte în Pitești și Mediaș, cele
trei dezvoltări având o suprafață totală de aproximativ 35.000 mp.

Square 7 Properties a dezvoltat alături de Mitiska REIM un portofoliu de 26 de parcuri de retail, în suprafață totală de 142.000 mp. Grupul are o experiență de peste 15 ani pe piața din România, cu o echipă solidă și profesionistă, care acoperă o gamă largă de servicii: începând de la dezvoltare, administrare, până la facility și property management. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare în aer liber și accesul direct în magazine.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.