Stabilizare în China: ATEN reia producția, la Shenzhen

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de infrastructură, vine cu perspective optimiste pentru trimestrul 1 al acestui an, cât timp fabrica ATEN din Shenzhen își reia producția pe fondul pandemiei COVID-19.

 „Am reluat producția la circa 50% din capacitate, săptămâna aceasta, la fabrica noastră din Shenzhen, pe măsură ce angajații se întorc din carantină”, a spus Alex Chen, director financiar ATEN International, adăugând că firma își va recupera producția completă până la mijlocul lunii viitoare.

Asigurând investitorii că fabrica are în continuare materii prime, Chen a spus că ATEN a ajustat stocurile de-a lungul fluxului său de distribuție, pentru a asigura livrări stabile.

Pe măsură ce piața chineză pare că se va stabiliza, profitul brut din vânzările ATEN pentru acest trimestru s-ar putea îmbunătăți la 61, 2% față de trimestrul trecut, întrucât compania implementează tactici de control al prețurilor, a spus Chen.

Efectul acestei crize provocate de pandemie ar putea crește cererea de pe piață, deoarece mai multe companii vor organiza conferințe online, așa că Aten și-a orientat focusul către a oferi soluții de business pentru săli de întâlnire inteligente, a mai spus reprezentantul întâlnirii. ATEN a mai spus că urmează să mute în Thailanda o parte din producția sa din China, circa 60% din capacitatea sa totală.

„Având în vedere că acum toată lumea, atât companiile private, cât și instituțiile publice, precum și școlile publice sau private urmează să organizeze cursuri la distanță, noi ne focalizăm pe soluțiile ATEN pentru a susține video conferințe. Avem în vedere echipamentele de bază la nivel de intrare, cum ar fi comutatoarele KVM (tastatură, video, monitor) și suntem atenți la evoluția pieței pentru a dispune de stocuri și corelarea producției cu ceea ce este necesar într-o piață în reală schimbare”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.