Stație Eurowag la Pecica

Eurowag a deschis o nouă stație de alimentare în românia, la Pecica, județul Arad, mărind la 15 numărul de stații din reţeaua proprie și oferind transportatorilor o gamă mai largă de opțiuni pentru alimentare cu carburant la prețuri avantajoase.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

Eurowag, care oferă soluții de plată în domeniul transportului comercial rutier, și-a construit rețeaua de stații de alimenare în jurul principalelor rute europene de tranzit. Cea mai nouă adăugire este situată în Pecica, între orașele Arad și Nădlac, una dintre cele mai traficate rute care duc către Europa de Vest. Locaţia a fost selecţionată cu grijă, astfel încât să fie uşor accesibilă companiilor care fac afaceri cu Europa Centrală şi de Vest.

“Staţia are șase pompe, cu posibilitate de alimentare cu Adblue, iar dacă cererea va fi suficient de mare, aceasta poate fi extinsă cu ușurință pe viitor. De asemenea, este complet automată, funcționând non-stop șapte zile pe săptămână.”, spune Victor Ion, Country Manager.

Anul acesta, Eurowag a deschis o stație de alimentare în Polonia şi mai are 2 planificate până la sfârşitul anului în Europa, dovedind astfel că este un partener de încredere pentru clienții săi, care investeşte constant şi sistematizat în infrastructură pentru a satisface nevoile partenerilor săi.

Despre Eurowag

W.A.G. Payment Solutions, care acționează sub brandul Eurowag (EW), are cea mai accelerată creştere dintre furnizorii de soluții integrate de mobilitate de pe piaţă, cu o creștere a profitului EBITDA de 33% în 2017. Specializată pe segmetul transportatorilor rutieri internaţionali, Eurowag oferă carburanți, taxe de drum, soluții telematice și servicii de rambursare TVA pentru 250 000 de vehicule zilnic, dovedindu-se un partener de încredere pentru clienții săi. Compania dezvoltă, de asemenea, o unitate de bord EETS proprie pentru plata centralizată a taxelor de drum din Europa, cu ecran color și proiectată să includă treptat întreaga Europă.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.eurowag.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.