Stelele anului 2011 IAA Hanovra: MB Atego, Fiat Doblo Cargo, VW Amarok si VDL Citea CLF 120

 

In perioada 20-30 septembrie (23-30 septembrie pentru public) se desfasoara, la Hanovra, cea de-a 63-a editie a celei mai mari expozitii de vehicule comerciale din Europa, IAA. Asa cum ne-am obisnuit deja, in prima zi a expozitiei, dedicata presei de specialitate, au fost decernate premiile pentru cele mai valoroase vehicule comerciale europene ale anului 2011.

Astfel, titlul de \”International Truck of the Year 2011\” a fost decernat modelului Mercedes-Benz Atego, Fiat Doblo Cargo a fost desemnat \”International Van of the Year 2011\” si modelul VDL Citea CLF 120 este castigatorul trofeului \”International Bus of the Year 2011\”. Totodata, in competitiile europene pentru vehicule comerciale, a fost introdusa o noua categorie, primul castigator al trofeului \”International Pick-up of the Year 2011\” fiind modelul Volkswagen Amarok.

Mai multe detalii despre laureati, dar si despre premierele mondiale si europene care au facut furori in cadrul IAA Hanovra 2011, expozitie la care sunt prezenti si reporterii nostri, veti putea citi in numarul din luna octombrie al revistei Ziua Cargo.

Raluca MIHAILESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.