STILL este distribuitor autorizat BRAVI

STILL și-a completat gama de produse și a devenit distribuitor autorizat pentru România, Republica Moldova și Bulgaria al platformelor de interior BRAVI.

Pentru a vă desăvârși proiectele de succes, STILL vă propune să descoperiți o gamă completă de platforme care include modelele BRAVI LITE – lider de clasă, cu înălțime de ridicare de 4,2 m; LEONARDO HD – potrivit pentru spații reduse; LUI 460 – cu platformă unică extensibilă; SPRINT – cu sistem de extindere patentat BRAVI; SPIN GO – ușor și extrem de compact.

Succesul mondial al BRAVI PLATFORMS, ca producător de platforme mobile, are origini foarte personale: este profund înrădăcinat în istoria proprietarului, Pierino Bravi, prin cunoașterea sectorului de instalare, care în 1995, a produs primul model cu platformă autopropulsată și ridicare hidraulică, pentru lucrări la 9 m înălțime.

Grija tipic italiană pentru detalii în procesul fabricației caracterizează fiecare nivel de producție: de la implementarea designului, până la asamblarea fiecărei componente. Valorile, principiile comune ale celor doua companii, dar și dorința de a oferi pieței actuale și viitoare alternative simple și complete, au condus la acest parteneriat.

Mai puțin înseamnă mai mult!

Produsele BRAVI se caracterizează printr-un set de calități care se diferențiază de alte produse aflate, în prezent, pe piață: versatilitate ridicată, dimensiuni compacte și design simplu, cu un număr redus de componente. BRAVI garantează o tehnică constantă și eficientă, asistență și logistică de piese de schimb peste tot în lume, astfel încât platformele să fie întotdeauna complet eficiente.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.